ZONA CU CELE MAI BOGATE IDEII DESPRE VIAŢĂ

Dacă ai o familie care te iubeşte, mâncare pe masă şi un acoperiş deasupra capului eşti mai bogat decât crezi în Dumnezeu. Când viata îţi dă mai mult decât poţi duce, îngenunchează şi Dumnezeu îţi va asculta mereu rugăciunile, deoarece este cel mai bun preţ din viata ta.

Mulţumeşte-te cu ceea ce ai. Roagă-te, pentru sănătatea ta şi luptă pentru ceea ce-ţi doreşti de la puterea ta creştină. Iubeşte-i pe cei care te iubesc cu adevărat. Preoţilor, li s-a dat marele dar, să ierte în numele lui Dumnezeu. Mare covărşitor de mare dar. Oare de ce nu-l pricep oamenii. Nu crede în noroc. Eu cred în numai Dumnezeu, pentru că viata este dată de la Dumnezeu.

 

Oamenii te rănesc, Dumnezeu te vindecă. Oamenii te umilesc, Dumnezeu te ţine în palma lui.Oamenii te judecă, Dumnezeu îţi va face dreptate. Oamenii te urăsc, Dumnezeu te va iubi mai mult. Oamenii nu înţeleg ce vor de la viata lor, iar Dumnezeu ştie  de ce eşti în această viaţă şi te înţelege tot mai mult, decât oamenii care se declară că sunt din partea ta şi sunt împotriva ta, pe la spate.

 

 

Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea oamenilor, mărturisi-voi şi, Eu pentru el înaintea Tatălui Meu, care este în ceruri. Iar de cel ce se va lepăda de Mine înaintea oamenilor şi Eu mă voi lepăda de el înaintea Tatălui Meu, care este în ceruri.

 

Preoţii sunt sarea pământului, când sarea ne va strica, atunci să fiţi preătiţi, că vine sfârşitul lumii. Preoţii se vor bajocări între ei şi vor fi împotriva creştinilor, adică fac politică pentru partidele private, în casele lui Dumnezeu, şi se vor minţi întrei ei.

Am nevoie de Dumnezeu în fiecare zi, în fiecare seară, în fiecare clipă din vieţii mele, deoarece viaţa noastră fără puterea creştină nu poate fi trăită şi respectate legile Bisericii a Ortodoxiei. Duhul Sfânt, adică crucea ne-a înrudit cu Dumnezeu, şi să ştii că dacă simţi în tine o pace Dumnezeiască şi o iubire pentru toţi oamenii, sufletul tău s-a asemănat Domnului.

 

 

Dumnezeu nu uită niciodată de om, cum uită omul de Dumnezeu tot timpul. Cel ce este sărac de lucrurile lumii, se îmbogăteşte de Dumnezeu şi cel ce iubeşte bogăţia, sărac va fi de Dumnezeu tot timpul. Dumnezeu are grijă tot timpul de toţi oamenii care sunt în lumea asta, plină de păcate şi împotriva Duhului Sfânt, care reprezintă puterea lui Dumnezeu, pentru fiecare copil din lumea aceasta. 

 

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.