ZI DE ZI NU SUNT LOCURI DE MUNCA IN ROMANIA

Romania zi de zi nu are locuri de munca pe piata muncii. Rata somajului este la moda politica si milioane de romani zi de zi pleaca din Romania, dupa un loc de munca in clubul Uniunii Europene. Uniunea Europeana are comunitatea Diaspora de peste 9 milioane de romani care presteza prestari servicii economice la firmele occidentale. Ocuparea fortei de munca este tot mai mult in criza de resurse umane si divizarea unei societatii civile prin lipsa de locuri de munca  care sunt cele mai greve probleme care patrunde si distruge Romania. Ritmul ratei somajului a continuat sa creasca din cauza locurilor de munca tot mai prost platite. Cu peste 40 la suta in crestere in anul 2017, acum se ridica rata somajului la milioane de persoane din cauza mediului de afaceri in Romania, care vor munca ieftina si zero venituri de inalta calitate.

 

Nu este o alternativa politica sa plece milioane de romani la munca la ridicarii nivelul de cresterii economice ale statelor democratice ale Uniunii Europene, care isi bat joc de Romania, prin instalarea de rachete si bombe atomice ale statelor cu economii mari. Sunt numai din totalul populatiei active in Romania peste 9 milioane de persoane, majoritatea lor sunt tinerii cu studii universitare, potrivit indice ale calitatii vietii si al lipsei de crestere economica pentru populatia activa.

Acesta crestere mare a somajului la negru din partea mediului privat, in special, este o problema severa si care nu duce niciodata la scadere  mai mica si la fortei de munca activa din aceasta tara. In sensul, de care se calculeaza somajul pe scara masiva si conform ca sunt peste 7 milione de pensionarii mai mult de cat milioane de tinerii , si nu mai ales lipsa ocuparea fortei de munca din cauza milioane de oferte de munca lipsite de calitatea si securitatea veniturilor, in raport cu oferta de munca.

Avand in vedere o crestere a somajului de peste 30 la suta, in randul tinerilor , inversarea curbei de somaj, este tot mai invers. Aceasta creditare a creditelor de pe piata muncii. are numai lipsuri si de la criza economica economia tarii a stat pentru cele mai multe locuri de munca sub un venit de sub 200 de euro.

Cu PESTE 500000 de someri in plus pentru 2017, categoria cea mai discriminata fiind tinerii , iar la popul opus, lipsa investitiilor straini si de stat.

Somajul de ce este o problema oficiala, si care Guvernul nu isi asuma de loc raspunerea si trebuie sa vina cu Programe de atragerea investitorii starini, daca tot vinde din infrastructura Statului Roman, bunuri, obiecte, capital financiar si uman, pentru care harta somajului este foarte mare fara activitate economica de loc. Pentru 2017, numarul a ajuns la peste 9 milioane de romani cu drepturile politice si apt de munca. Cu toate acestea , cifrele sunt diferite dar arata cat de saraca este Romania si ce vremuri vor veni din partea somajului la negru si a lipsei de locuri de munca reale si de actualitate , rata masoara problemele romanilor, din partea tuturor partidelor parlamentare, care nu au un gram de gandire in a rezolva cele mai important si oficiale probleme ale Romaniei, care sunt expresei problemelor ale sistemului politic romanesc, de peste 28 de ani.

Rata somajului declara ca in Romania trebuie sa se face ceva de la nivelul politic, si care in acest sens sa exista proiecte de tara sau de reducerea somajului cel din randul tinerilor, in jos. Astfel incat, sunt milioane bune de romani cu zero venituri in continuare si plus alte milioane de romani care lucreaza pe piata muncii, la ore bune de munca de peste 300 de ore, pentru un salariul de sub 250 de euro, mai mult de cat minim real pe economie pe tara.

ZiarulViitor.ro

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor