ZERO VALOARE POLITICA

 

Romania are in continuare criza politica si cea mai slaba politica guvernamentala. Desi, sunt vremuri foarte periculoase si nocive la adresa democratiei, iar partidele politice si cea mai mare adunatura de clenții politici cu dubala comanda, au girat din nou, ca in aceasta tara pe arena politica al afacerilor interne, sa nu fie prea multe obiective majore. Nu este o solutie cu numirea celor care sunt la dubla comanda sa vina la guvernare, astfel incat, nu avem stabilitate politice de loc, pentru ca se progreseaza spre cele mai multe proteste politice impotriva tuturor partidelor politice.

Criza politica este jocul politic al acelui mai mare partid politic al tuturor penalilor, care face afaceri si abuzuri ale statutului functionarilor publice, pentru a face politica severa si dura. Nu a trecut de loc criza politica din Romania si abia vine si de asta nu sunt milioane de noi locuri de munca si politici fiscale durabile. In Romania, partidele parlamentare, schimba cum vor ele guvernele politice, astfel o solutie rapida despre iesirea din criza politica din Romania, nu are alternative politice de loc. Este un joc cine isi bate mai mult joc si de asta nu se face nimic. Mafia penalilor vor in continuare privilegii si resurse umane, si capital financiar, prin care acum avem in viata politica un Guvern ale serviciilor secrete.

PSD in continuare nu stie ce vrea de la cele 2 milioane de voturi, care au fost din partea alegerilor parlamentare, si asta potrivit careia nu sunt de loc politicile guvernului de marca proprie care sa aduca cea ce erau in programul de guvernare. Deci, PSD si ALDE isi bate joc cat pot de mult de milioane de romani cu zero venituri, prin implicare serviciilor secrete in actele guvernamentale si mai ales in decizii publice, fiind numiri de prim rang si parlamentari care au mai multe surse de venituri din bugetului de stat.

Orice guvern din afara partidelor politice, ar putea fi mai bun si bine pregatit in vederea nominalizarii unor persoane de incredere, pe funcții chei. De si presa internationala critica partidele politice din Parlament, cu celebrele promisiuni electorale de forma si pentru mai multa coruptiei si afacerilor de sclaviei severa, se orienteaza catre lipsa de masuri sociale , si catre cresterea poverilor fiscale , dupa ce au privatizat industrii de energiei electrice si de gazele naturale, la falimentul acestei tari. Reducerea taxelor si crearea de noi locuri de munca de care sunt nevoie pentru Romania, nu au fost o politica sustenabila si viabila de guvernare.

 

Avem criza politica de ca mai mare mafiei politica si cu serviciile secrete la masa Guvernului clientelei penale si care au gestionat foarte prost, criza economica si fiscala, prin promovarea in anul 2017, de cele mai multe crize politice in toate guvernele locale si in administarției publice centrale. Se face politica ieftina si nu pentru a produce partidele penale , plus valoare politica si au uita de cererea electoratului, sa fie prosperitate si mai ales sa produca servicii publice la nivelul statelor membre ale Uniunii Europene. Fabrica de servicii secrete penale este PSD-, cadn isi bate joc de Romania si de milioane de tinerii romani sa moara de foame si sa avem un stat al statului de drept, al statului penalilor cu carente de partid, de asta , de 27 de ani, se taie salariile si drepturile omului si fiscale in masa la milioane de romani, prin implicare in direct al structurile de forta in arta guvernarii.

 

Alegerile anticipate ar fi pentru a reduse serviciile secrete din deciziile publice ce priveste despre soarta acestei natiunii. Nu era cazul sa fie pra multi securistii in politica sa vina criza politica din nou la guvernarea tuturor penalilor cu contracte in afacerile de coruptiei cu banii statului roman. Este mai bine sa fie noi proteste politice impotriva tuturor partidelor penale si cu miliarde de resturi intelectuale de toate nivelurile.

 

 

ZiarulViitor.ro

 

 

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor