ZERO GUVERNARE PRIN CONTRACTE SI ZERO PRIN LEGI

Romania are cea mai proata guvernare, din cauza tuturor partidelor politice ce creeaza cea mai slaba reforma politica guvernatilor. Nu s-a facut nicio reforam politica administrativa si teritoraiala toate partidele politice vor putere si bani si nu sunt in stare sa genereze o guvernare capabila, serioasa si creativa. Guvernarea perfromanta nu exista de loc si coruptia si coruptii se angajeaza sa distruga tot mai mult toate bnunurile statului prin privatizarea serviciilor sociale si economice la clientela personala. Romania nu a avut de loc o cresterea economica bazata pe cresterea de noi locuri de munca si investitiilor straine in domeniile vitale ale sectorului privat.

Inca un semnal de alarma. Politicile guvernamentale din ultima perioada nu fac decat sa creeze dezechilibre pe care tot noi le vom plati si alte partide politice sa fie laf furata si sa taie salariile si pensiile in anul 2019, pentru a si acorperi sondajele de opinilele publice, de sute de mii de euro. Guvernare zero acum si lipsa de integrarea atragerea fondurilor europene si lipsa de politicile publice serioase din crizele finaciare sunt asupra Romaniei.

Politici fiscale haotice, lipsa investitiilor in educatie, in infrastructura, atacul desantat impotriva unor sectoare vitale (banci, bursa, energie, gaz, telecom) nu au cum sa aduca nimic bun pentru tara.

Strategia aplicata in ultima perioada de guvern, cautionata de profesori din ASE (#wageledgrowth, cresteri de salarii, cresteri de pensii, cresteri de pensii pensii speciale vechi, dar si noi pensii speciale) pune carul inaintea boilor, prin cresterea cheltuielilor curente in dauna celor de investitii (nu numai ca guvernul nu prea mai face investitii publice, dar a secatuit si companiile de stat de fondurile necesare investitiilor, prin retragerea masiva de dividende). Sa mai observam si ca suntem la sfarsitul lui ianuarie si nu avem inca buget, ceea ce evident afecteaza intreaga economie… Iar buget nu avem tocmai datorita dificultatii de a „inchide” cu un deficit rezonabil (sub 3%) in conditiile in care baza de impunere a fost ciopartita, investitiile in IT la ANAF/MF (fara de care colectarea va fi tot proasta) sunt zero, dar cheltuielile au explodat.

Sa mai punem la socoteala si atacul impotriva cresterea economiei si zero locuri de munca durabile si spitale regionale si scolii moderne la state, orase etc, (dar cu victime in partea investitorilor romani) si obtinem o imagine din ce in ce mai terifianta a impactului razboiului declansat de guvern impotriva economiei romanesti…

Noul guvern trebuie sa fie mai serios de cat cele 400 de guverne politice create in laboratoarele firmele private fictiv, da , este o guvernare fictiva, romanii nu mai au de loc incredere in toate partidele poltice si vor alegerile anticipate prin o noua revolutie politica de calitate, cu fara politicieni populsitii si cu zeama penalilor in arena politica centrala. Regimul democratic megre spre lovituri de stat prin anarhie si transferul mafiilor penale speciale pentru toate gunoaiele sa fie reprezentative in Parlament si Guvern.

www.ziarulviitor.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.