ZERO CRESTERE ECONOMICA PENTRU ANUL 2018, DIN PARTEA GUVERNULUI PSD/ALDE

 

Viziunea Guvernul PSD/ALDE 3, este tot mai zero cand vine vorba despre cresterea economica care exista doar pentru Guvernarea tuturor penalilor si de lux. Mafia si cima rosie nu vor prea multe proiecte de tara care insa are nevoie de foarte multe obiective strategie despre mai multa dezvoltare economica si sociala. PSD nu este un partid de loc de stanga, si este un partid politic cu fara valoare politic si ideologie politica de stanga. Perioada 2017 pentru 2020 din partea colaitiei de guvernare nu reprezinta o perioada de modernizare pentru Romania , iar riscurile sociale si alte noi crize sociale sunt la drept de guvernare.

Calitatea Guvernului PSD /alde este tot mai slaba,vor tot mai multe drepturi politice pentru a pune independenta justitiei sub lupa baronilor si politicieni penali cu dosare penale pe rol. ACum, lupta impotriva coruptiei nu mai este asa cum era o lucrare politica de calitate, si se pretinde ca se vrea anti-coruptii si de fapt si de drept, sistemul este lipsite de predictibilitate si corectitudine in spatiul public. Astfel incat, viziunea Programului de guvernare cu care defileaza o majoritate parlamentara tot mai penala si penetrata de acte de coruptiei si afaceri de evaziune fiscala, este centru de guvernare, de ce, penalii lor nu platesc taxe si impozite, dupa ce au profituri de imobiliare de peste miliarde de euro.

Romania, este singura tara din toate statele membre ale Uniunii Europene, care nu are de peste 20 de ani, cresterea economica si cresterea nivelului de trai. O alta lovitura de marca PSD si ALDE cu alte partide politice producatoare de penalii si penale la fara numar , este ca nu au de loc proiecte si programe de guvernare care sa aduce o crestere economiei . Numai astfel nu vor sa faca pe deplin si vor numai miliona de voturi . Milioane de romani au parte de regimul fiscal al penalilor si care s-au angajat sa nu existe de loc impozite de niveluri, iar multinationale si alte companii straine, sunt tot timpul scutite de plata impozitelor si nu creaza de loc principul crearii de noi locuri de munca la mai bine platite. Milioane de romani au un loc de munca la sub 170 de euro, care tot profitul romanilor prin munca cinstita, se varsa in conturile firmele fantome. Nu au fost date in utilizarea publicului atragerea a investitiilor de modernizarea infrastructurii si mai ales nu exista nicio strategie sectoriala se astfel de afaceri economice directe.

Economia interna a Romaniei, produce doar taxe si cele mai mici venituri, nu exista de loc bancii comerciale pentru dezvoltare durabala a investitiilor si renovarea nivelului de trai. Dezvoltare si crestere economica nu prevede de loc Programele de guvernare ale PSD/ALDE PENTRU 2020,iar veniturile romnailor, sunt tot mai mici de la zi la zi, nu avem o instrustrie agricola si de economie interna, lipsa de industrie in tehnologie si energie electrica va costa peste 20 de milioane de romani sa fie condamnati la multa saracie, marginalizare si lipsa de educatiei sustenabila. Nu va face nimic acest Guvern Dancila si cu toate persoanele publice, deoarece au distrus Guvernele PSD, in 20 de ani de guvernare toate sectoarele economice si pentru a promova pe langa investitiile doar la declaratii de presa, numai persoane condamnate sa serveasca servitutea penalilor. Nu se face astfel de politica pentru ca sunt milioane de romani care sunt pentru apararea coruptiei, saraciei severa si extrma, si pentru a avea la guvernare numai Guverne care spala milioane de romani pe creier cu dero de marca PSD/ALDE.

 

WWW.ziarulViitor.ro

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !