ZERO AJUTOARE SOCIALE SI AJUTOARE PENTRU FIRME MICI SI MARI

Guvernul a facut economii de peste 7 miliarde de euro pentru a nu acorda ajutoare sociale si a stimula forta de munca. Nu sunt de loc firme creatoare de locuri de munca de astfel Guvernul merge la guvernare cu o politica foarte slaba pentru cresterii de evaziunii fiscale.

Ministrul Finantelor publice , si poveri fiscale, Orlando Teodorovici, sa manifestat impotriva unui declin bugetar si al si pentru a creste buzunarele firmelor straine. Iar declinul bugetar al beneficiilor sociale si asistati sociali care este ne semnificativ impactului bugetar, ar declina in zona celor care sunt impotriva taxarei de impozitare de la sursa, nu cum a prevazut Programul PSD, despre impozitarea progresiva in rate.

 

Prin urmare pentru reducerea ajutoarelor guvernamentale care a fost efectuate in analiza bugetara, pentru nu afaceri , preconizate de unele programe de guvernare, ar putea continua reducerea ajutoarelor de stat pentru firme din Romania, la peste 9 miliarde de euro si in anul 2019.  Ministrul Economiei si cel al Finantelor Publice, nu lucreaza astazi la o reforma a sprijini si a acorda sprijinului Guvernului pentru un mediu de afaceri serios si care are nevoie de o crestere economica la peste 100 de milioane de lei. Pentru ca nu avem Guvern pentru un mediul de afaceri si ca afacerile economice sunt ne dezvoltate de la sursa, este necesar, pentru o perioada de anii de relansarea economica inca nu a inceput sa aduca ajutoarele promise din alegerile parlamenare pentru intrepinder, care, potrivit legii economice, nu sunt pentru a deschide afaceri economice prin pormovarea muncii la la bine platiti.

Dupa ce este o lipsa serioasa de peste 6 milioane de locuri de munca, si de economie inetrna planificata, piata economica de azi nu este libera si indepedententa de loc de curentele economice externe. Nu avem de loc companii romanesti pe care statul sa acorde peste 9 miliarde de euro, ajutor social si safie mai mukte beneficii sociale ,, la individ,, astfel despre deosebire de alte state ale UE sunt milioane de companii intr-o tara si care lucreaza pentru cultivarea muncii si indexarea veniturilor la locul de munca. Guvernul PSD nu are bani pentru cresterea indemnizatie la copiii de la vastele 03 ani si 18 ani.

Pentru ca nu exista o reforma economica si statul roman prin toate guvernele politice nu se angajeaza pe piata interna economica vor mai multe taxe si impozite prin reducerea prestatiilor sociale, care a judecat in mai multe variante de a reduce mult mai mult dezvlatare si crestere de a reduce politica sociala privind ocuparea fortei de munca. Nu s-a creat de loc locuri de munca si avem dreptul sa avem milioane de oferte de munca indiferent cine vine la putere si sa guverneze pentru mai multa economie sociala asa cum se inatampla acum in foarte multe state europene, a declarat liderul patronatului roman. 

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor