VREM POLITICĂ BUNĂ DIN PARTEA ALEGERILOR EUROPENE

Pe 25 mai 2014, sunt alegerile europene din partea partidelor politice şi parlamentare, care fiecare cetăţean european al acestei ţări, are nevoie de politică de înaltă calitate din partea alegerilor europene, deoarece anul 2014, prevede un an nou politic şi foarte mare din toate punctele de vedere.

Toate partidele politice sunt în campaniei electorală din partea alegerilor europene din 25 mai 2014, care este cea mai importantă pentru cea din toamna 2014, care oamenii să cunoască ce prevede ofertele politice din partea partidelor politice, precum proiecte europene sau extinderea progresul păcii în democraţiei. În prezent, partidele politice şi parlamentare au cam muncit foarte puţin, ca romanii să vină în număr mare la vot, şi există riscuri politice majore ca romanii să nu vină la vot, aşa cum prevede planurile politice ale partidelor parlamentare.

 

Alegerile europene din 25 mai 2014, ar putea aduce proiecte politice din partea partidelor mari care se respectă ca fiind partidele mari şi cu structurii politice tot mai în relansarea României. Problemele mari care se văd din afara României, sunt creşterea corupţiei şi sărăciei, care sunt împotriva democraţiei şi aduce cele mai mare probleme economice, precum alte noi crize financiare, dacă proiectele europene nu sunt raportate la dezvoltarea infrastructurii economice şi politice.

 

Ţara este plină cu milioane mari de probleme politice şi economice, şi nu plină de campanie electorală, care partidele politice trebuie să meargă prin ţară să facă campanie, despre proiectele economice şi europene pentru Romania. Campania trebuie să prevadă că sunt milioane mari de romanii cu fără locuri de muncă acum, precum cu tinerii din Români, care au terminat studiile şi nu îşi găsesc un loc de muncă, deoarece există cea mai slabă comunicare între mediul de afaceri şi partidele politice parlamentare.

Romania nu trebuie să fie sluga Uniunii Europene, trebuie să fie cu cadre politice de înaltă calitate, care prevede proiecte europene şi să fie cu fruntea cât mai sus la masa tuturor satelor UE, deoarece romanii fac transfer de cultură , de muncă, şi are cele mai mari valori despre care trebuie să fie promovate şi să scoată pe romanii din creşterea sărăciei şi corpuţiei masive.

 

Romania prin politicieni trebuie să lupte la unitatea romanilor când vine vorba despre viata romanilor şi să lupte împotriva firmelor private, care sunt producătoare de creşterea evaziunii fiscale pe piaţa negră în economiei din cadrul UE, pentru implicare romanilor în procesul de modernizare a democraţiei din Romania.

ZiarulViitor.ro

 

 

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro