VREM GUVERNARE ŞI NU POLITICA PENTRU NIMENI

 

România are nevoie de un nou guvern capabil de guvernare şi nu de Guvernul Ponta 4, care pretinde ca guvernează in toata tara , care rezultatele din sub guvernarii PSD si alte partide in puterea legislative, sunt zero. Cea mai mare realizare al Executivul cu multipartidism la guvernare, a fost aderarea României la cea mai mare scădere ale tuturor investitiilor in indrastructurii in dezvoltare şi crestere economică, de asta sunt milioane de românii cu fara locuri de muncă, in continuare si cu fara calificare pe piata muncii.

Problema guvernului Ponta 4, este ca este impotriva guvernării de tara şi nu are obiective strategice de lunga durată si durabile, dar preferă să guverneze extrem de bine pentru partidele private de la guvernarea penalilor si coruptilor pentru noi corupti, astfel incât să fie la guvernare si in anul viitor.

 

România are mari şi grave probleme de infrastructura de comunicare economică, intrucât nu sunt proiecte in zona infrastructurii economice de modernizare a drumurilor rutiere şi europene in Sectorul economic de dezvoltare şi crestere pentru mediul rural şi urban, din cauza Guvernului Ponta 4, care nu este in stare sa construiească un kilometru de autostradă, de aproape patru ani de cand se află la guvernare.

 

Având in vedere in România se află un guvern care este tot mai mult impotriva României, este de astfel, singura tara europeană, care a redus toate fondurilor financiare in zona infrastructurii de investitii, pentru a nu fi cresterea economică pe drumurile toate din toata România. România nu poate trece la o crestere economică mai inaltă, pentru cresterea nivelului de trai, deoarece avem un guvern care se preface ca guvernează, având pe România cu peste 22 de milioane de probleme si in cresterii.

 

Un guvern din cele 27 de state, ele Comisiei Europene, care se preface ca guvernează şi care nu aduce fonduri europene in domeniile economice şi sociale, dar se pretinde ca ar fi un guvern democratic la guvernare şi care stă si doarme pe o majoritate parlamentară care este plină de penali şi care face la greu afaceri de coruptiei cu statul român.

 

Guvernul Ponta 4, de la partidele private si cu cea mai mare clientelă politică de la coruptii şi cu fara valoare politică de guvernare totală, este tot mai mult impotriva investitiilor in infrastructurii de cresterea economică şi modernizarea nivelului de trai, deoarece nu vrea cresterii şi dezvoltarii economice in zona infrastructurii pe drumurile europene, cu accent prin drumuri noi prin muntii in mediul rural şi urban.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro