VREAU GÂNDURI MULTE PENTRU TINE

Vreau gânduri multe pentru tine-întrucât oameni răi să fie o minoritate tot mai mică şi nevăzută de nimeni. Eu scriu pentru ca nu vreau ca moartea să aibă ultimul cuvânt sau să dau socoteală la vânzători de ţară, care candidează la alegerile prezidenţiale în anul curent, să fie cel mai mare vânzător de ţara lui mama şi tata, care se declară că sunt pentru România, care de fapt România este mai bună de cât mama lui sau golanii lui care îl lansează pe banii romanilor în alegerile electorale din toamna lui 2014. Păcat de banii românilor, dar nu vor ajunge niciodată preşedintele tuturor romanilor, pentru că, toată lumea ştie ce marfă politică expirată este acum în sptiul public.

 

 

România este a lui Dumnezeu, deoarece nu înfloreşte din parlament, nici din guvernul lui Ponta 3, unde este plin de politicienii care sunt împotriva tuturor romanilor şi al viitorul al României, şi înfloreşte din străduinţă şi din conştinţă fiecărui om în parte. Eu fac echipă în această viaţă cu numai Dumnezeu, şi nu cu oamenii care sunt nimeni şi împotriva lui Dumnezeu, confirmând mizeria lor foarte mare în continuare.

 

 

 

 

Rugăciunea răutăţilor este răcirea dragostei. Nu permite niciodată la nimeni să se uite de sus la tine, deoarece numai cerul este mai înalt decât tine. Fă un pas către Dumnezeu şi El va face 100 către tine. Nu înceta niciodată să crezi şi să speri, deoarece oricât probleme ai avea, Dumnezeu nu te lasă. Îţi va trimite suficienţă forţă să treci peste toate.

 

Când nu mai ştii în ce drecţie să mergi în viaţă, roagă-te la Dumnezeu să faci echipă cu el şi nu cu oamenii. El are întotdeauna o soluţie pentru problemele  tale îţi va lumina gândurile să fie pozitive, astfel încât gândirea pozitivă este cel mai bun medicament. Ai dreptate să greşeşti, iar dacă ceilalţi nu pot accepta asta, e problema lor, nu a ta.

 

Te-ai născut pentru a fi fericit, nu perfect cum pretind alţii acum. Lumea nu-ţi poate dărui ceea ce nu poate primi de la tine. Nu este nimic sărac decât capul care face filozofia despre Dumnezeu, fără Dumnezeu. Fiecare om de pe planeta noastră este un dar de la Dumnezeu. Când trăieşti cu Dumnezeu găseşti fericire şi în nenorocire.

 

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.