VREAU GÂNDURI MULTE PENTRU TINE

Vreau gânduri multe pentru tine-întrucât oameni răi să fie o minoritate tot mai mică şi nevăzută de nimeni. Eu scriu pentru ca nu vreau ca moartea să aibă ultimul cuvânt sau să dau socoteală la vânzători de ţară, care candidează la alegerile prezidenţiale în anul curent, să fie cel mai mare vânzător de ţara lui mama şi tata, care se declară că sunt pentru România, care de fapt România este mai bună de cât mama lui sau golanii lui care îl lansează pe banii romanilor în alegerile electorale din toamna lui 2014. Păcat de banii românilor, dar nu vor ajunge niciodată preşedintele tuturor romanilor, pentru că, toată lumea ştie ce marfă politică expirată este acum în sptiul public.

 

 

România este a lui Dumnezeu, deoarece nu înfloreşte din parlament, nici din guvernul lui Ponta 3, unde este plin de politicienii care sunt împotriva tuturor romanilor şi al viitorul al României, şi înfloreşte din străduinţă şi din conştinţă fiecărui om în parte. Eu fac echipă în această viaţă cu numai Dumnezeu, şi nu cu oamenii care sunt nimeni şi împotriva lui Dumnezeu, confirmând mizeria lor foarte mare în continuare.

 

 

 

 

Rugăciunea răutăţilor este răcirea dragostei. Nu permite niciodată la nimeni să se uite de sus la tine, deoarece numai cerul este mai înalt decât tine. Fă un pas către Dumnezeu şi El va face 100 către tine. Nu înceta niciodată să crezi şi să speri, deoarece oricât probleme ai avea, Dumnezeu nu te lasă. Îţi va trimite suficienţă forţă să treci peste toate.

 

Când nu mai ştii în ce drecţie să mergi în viaţă, roagă-te la Dumnezeu să faci echipă cu el şi nu cu oamenii. El are întotdeauna o soluţie pentru problemele  tale îţi va lumina gândurile să fie pozitive, astfel încât gândirea pozitivă este cel mai bun medicament. Ai dreptate să greşeşti, iar dacă ceilalţi nu pot accepta asta, e problema lor, nu a ta.

 

Te-ai născut pentru a fi fericit, nu perfect cum pretind alţii acum. Lumea nu-ţi poate dărui ceea ce nu poate primi de la tine. Nu este nimic sărac decât capul care face filozofia despre Dumnezeu, fără Dumnezeu. Fiecare om de pe planeta noastră este un dar de la Dumnezeu. Când trăieşti cu Dumnezeu găseşti fericire şi în nenorocire.

 

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!