VOTUL DIN 26 MAI 2019, ESTE DIFERIT DE LA PARTID LA AL PARTID POLITIC


h

Pentru alegerile europene sunt peste 20 de partide politice ai 7 candidatii independent intr-o cursa electrala nu prea pretenasa cu electoratul roman. Votul din 26 mai va fi decisiv pentru istoria Uniunii Europene și nu numai pentru istoria Uniunii Europene si pentru Romania. Romania trebuie sa trimita o echipa de membrii romani din Romania in Parlamentul European, sa nu le fie frica de tara lor cu toate probleme economice si sociale ce sunt guvernate de guvernatii ai Programul de guverare nu tot mai bun.

Vom înţelege duminică seara dacă va fi posibil să schimbăm schimbarea radicală a politicilor de austeritate şi de rigoare, pentru o europă mai democratică, mai verde şi mai capabilă.

Singura propunere credibilă de a anima această descoperire este cea celor cu expertiza profesionala şi a democraţilor. Pentru că se poate întoarce pentru a conduce Europa popoarelor, progresului, Justiţia socială şi pacea, pentru că se pot întoarce la uitare zidurile şi barierele de sârmă ghimpată.
Dar pentru a face toate acestea va fi si mai important si decisiv ca exista o noua generatie in domeniu politic.

În multe dintre municipalităţile în care veţi vota vor fi, de asemenea, pe teren zeci de tineri candidaţi şi candidaţi în aceste un pasaj decisiv pentru a lansa un semnal către acest guvern reacţionar şi reacţionar.
Pentru toţi, sprijinul nostru pentru a revigora centrul de jos.

E timpul sa ne schimbam, lasam marca in alegerile electorale.
Sa votam pentru o noua generatie in lista unita a unite si nu cei care vor masuri de auteritate si exploatarea sclaviei severa, si privatizarea economiei si serviciilor sociale. Romania, are cei mai multi asistati sociali in Parlament din partea partidelor politice private si politica guvernelor lor pentru caderea alarmanta a nivelui de trai, rata mortaliatii materne , a numarului de locuri de munca. Romania are nevoie de masuri economice si sociale benefice pentru sprijinirea tinerilor, copiilor, si orfanilor si mai ales pentru abolirea coruptiei publice, cu Guverne cu fara contracte publice de guvernare la practica, ca in teririe sunt numai politicienii mici sa aplice ce au promis oamenilor in timpul alegerilor electorale.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro