VORBELE MARI SUNT ALE LUI DUMNEZEU

Voi căutaţi minuni aici, dar eu vă rog să va schimbaţi purtările, că asta vrea bunul nostru Dumnezeu, nu minuni, şi să fim mai buni acum între noi, astfel încât va veni vremea când vom face tot mai mult rău, şi vrem să facem bine, dar nu putem din cauza noastră că suntem prea răii. Vor cădea şi cei care au palate de miliarde de euro, şi toţi politicieni care sunt împotriva oamenilor.

Atât timp cât Îl ai pe Dumnezeu în suflet, nu este niciodată singur. Poate că oamenii sunt mai răi de cât diavoli din iad, pe pământ, dar ei se văd când te vor dezamăgi, atunci când ai nevoie de ei, dar Dumnezeu nu o va face niciodată, pentru că are mai multă minte şi nu se trage din oamenii.

 

Împărăteasca cerească, adică Maica Domnului este crinul neamului omenesc şi Stăpâna Dumnezeiască, Maica îndurărilor şi-i a tuturor oamenilor săracii. Cu Dumnezeu nu te poţi pierde într-e oamenii care pretind că sunt ei, Dumnezeu marilor oameni şi se mint pe ei.

 

Dumnezeu va face mai multe decât crezi tu, atunci când te vei aştepta mai puţin de la viaţă, va veni replica cristalelor care prevede cea mai mare dreptate de dincolo de cât dreptate umană care nu este nimic.

 

Hainele te fac domn, sufletul te face om şi credinţă te ridică în fata lui Dumnezeu, deoarece prevede cea mai importantă comunicare între trup prin suflet, prin multă dragoste, sau vei zâmbi, vei merge mai departe şi vei fii mai tare ca oricând, nimănui nu-i pasă că pe tine te doare sau hai probleme financiare, deoarece chiar pe tine te doare mai mult.

Unde există ordine şi pace, acolo este şi Dumnezeu, unde este dezordine, acolo este şi tulburarea sufletească, iar unde este tulburarea sufletească, acolo este casa diavolilor. Ceea ce am primit astăzi din voia ta, Domnul să fie cu mine tot timpul, pentru că este mai important să fie cu mine, decât să fie împotriva legilor Bisericii creştine.

Fiecare trebuie să îl primească pe celălalt ca pe darul lui Dumnezeu. Să nu uită că atunci când oamenii te vor răni, Dumnezeu te va mângâia. În viată nu sunt singur niciodată indiferent că eşti crud şi faci păcate şi eşti împotriva lui Dumnezeu, pentru că Dumnezeu tot timpul iartă şi este alături de oameni care sunt pentru a face ceva mai bine, decât ziua de ieri, pentru viitor.

ZiarulViitor.ro

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.