Vor numai SALARII DE MII DE EURO

PSD cu multiple probleme politice geografice, nu va disparea din Romania. PNL daca vrea lupte politice intre USR si alte aliante politice electorale, trebuie sa coboara in strada. Vrem ca romanii sa voteze dupa ce au dreptrul la un nivel de trai decent si locuinte sociale, plus locuri de munca, la alegerile europene. PNL sa vina la guvernare prin Programul de guvernare si sa fie prin alegerile directe si nu indirecte. Politica de munca in zero alternativa opozitiei politici publice sa fie cu numarul total de partide politice. Nu vrem milioane de romani sa va fie voua bine si sa fie sclavii cu munca ieftina pe piata muncii din Romania. Revolutia de la 1989 nu a fost facuta pentru libertatea, egalitatea, si dreptruilor omului, a fost o lovitura de stat , care cei care controleaza puterea politica si gandirea oamenilor din aceasta tara ar trebuie sa vina la realitatea economica actuala.

TOiti sutn infractori si puscariasi din marele partide politice si care se schimba intre tabere politice pentru ciolane mai mari si de lux. Infractorii au dreptrui politice, au locuri de munca de la stat si au contracte publice si zero guvernare publica. Romania pentru romanii, trebuie sa aiba alt drum si o noua politica de tara, alegerile eruopene au aratat valoarea si comportamentul haitelor politice in campania de alegerile europene. Haitele si vanzatorii de tara vor vorbi de rau si vor protesta agresiv si vor formula alte politici publice europene sa dauneze grav viitorul Romaniei pentru inca 30 de ani cel putin. Libertatea in Romania se construireste de la firul ierbii si este foarte important ca opozitia intelectuala din Romania sa nu se avante si sa se gripeze cu flecurile politice ale formidabele partide politice private si care nu au platit liderii lor penalii de loc taxe si impozite la statul roman. Asteptam ca statul de drept sa devina un instrument de politica in masa si periculoasa pentru sistemul de judiciar si lipsa de echitate privind procesele cele mai grave sa fie puse sub lupa celor care cer si vor nuami puterea ornidini de drept al judecatorii si procurorii europeni, astfel , separarea puterilor in stat sa fie a penalilor mari si mici din mediul rural mici si mare de pe teritoriul al Romaniei.

Lipsa de noi locuri de munca tot mai zero, Guvernele politice din psd si intre PNL si USR tot mai in tot mai expirate si scumpe in viata publica in care vor cresterea poveri fiscale si numai taxe si impozitele de lux. Alegerile europene nu are o obtiune politica interna si clasa politica daca vor alegerile de la zero, sa aduca Romania la mai rau pentru ca la nivelul lor se poate orice. Multi politicienii si actuali parlamentari, primari, consilieri locali, si functionari publice, nu aveau nici bani de paine si studii superioare, dar de cand sunt doar ei la guvernare si practica politie politica legislativa si executiva, au sters pe jos cu evoultutia sociala a poporului roman.

by.www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro