VINE ZIUA ALEGERILOR EUROPENE

Se apropie alegerile europene din 25 mai 2014, pentru românii cu drept de vot. Alegerile europene încep mâine şi se termină duminică în România din clubul Uniunii Europene. Olandezii şi britanicii işi vor alege azi, reprezentanţii la Bruxelles pentru următorii cinci ani. Şi românii sunt în fata unei noi schimbării politice foarte importante din toate punctele de vedere politice şi economice pentru România.

Numai oameni slabi se refuză şi sunt împotriva României şi nu merg la votare, deoarece oamenii puternici care se gândesc la viitorul lor politic şi al României, vin la urne şi la votare, care înseamnă puterea lor politică şi despre viaţa lor.

 

Toate alegerile electorale şi cele europene din 25 mai 2014, au fost închise de viziunii politice din partea politicienilor de pe arena politică europeană din România, pe următorii cinici ani, deoarece cele mai mari partide politice au transformat campania de alegerile europene în campania de alegerile prezidenţiale care sunt în toamna 2014, care acum sunt alegerile europene.

 

Este cel mai mare eveniment politic din istoria politică a Uniunii Europene, că alegerile europene din 25 mai 2014, sunt şi în România, să fie reconfirmate de un număr foarte important de alegătorii pentru ţara lor mama şi tata, şi pentru că produsele politice să fie variate după infrastructura intelectuală, care însemnă mai mulţi bani europeni şi proiecte legislative europene de înaltă calitate.

 

Cea mai mare greşală politică în anul alegerilor electorale, din partea românilor cu drept de vot, care au cea mai mare putere politică faţă de partidele politice, să nu iţi promulge puterea lor politică împotriva politicienilor care promovează creşterea corupţiei şi sărăciei severe, dovedind că nu sunt împotriva lor şi că problemele politice şi economice din viaţa românilor au fost organizate de ei, prin vânzarea alegerilor europene, la interesele politicienilor care nu lucrează pentru România.

Prin alegerile din 25 mai 2014, putem alege pentru tine, să fie mai bine putem face, cât mai mulţi prin o majoritate solidă de alegătorii la votare, care să ridice pe România prin ei, astfel încât că aceste alegeri electorale să confirme că în România, prevede o nouă schimbare politică de înaltă calitate şi sigură.

 

Alege ofertele politice pentru viaţa ta politică, deoarece tu ai cea mai mare putere politică să schimbi în mai mult bine viitorul politic al României, de care au nevoie milioane mari de românii cu drept de vot, că să fie mai bine din toate punctele de vedere politice şi economice pentru ţara lor mama şi tata.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro