VINE MAREA CRIZA ECONOMICA LA ANUL 2018

 

Vine cea mai mare crixa economica care practica taierea salariilor si ajutoarelor sociale cu peste 30 la suta. Retele sociale vor fi si mai mici cu un Guvern care nu lucreaza de loc pentru mai multa economie. Economia politica in Romania, este servii publice de afaceri penale si legalizarea prostitutiei in loc de locuri de munca in fabrici. Din anul  2018, criza a intrat tot mai mult la guvernare, nu conteaza daca exista stabilitate politica, deoarece tot nu se guverneza. Cand toata lumea voteaza naumi pentru cele mai mari crize economice de peste 20 de ani. Scandal de marca proprie PSD in BNR a inceput foarte bine si zero investii si locuri de munca care sa produca crestere economica si cresterea nivelului de trai.

Ne îndreptăm cu paşi mari către o nouă criză economică! O spun analiştii economici, iar teoria lor este confirmată de inflaţia uriaşă şi de deprecierea monedei naţionale şi scumpirea creditelor în lei, semnale pe care le-am primit şi în urmă cu zece ani. Însuşi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a confirmat scenariul de care ne temeam: ne îndreptăm spre criză.

“În acest moment suntem în criza bugetară, spre deosebire de ce vede Mugur Isărscu, care vede criza abia la spartul târgului, așa cum a vazut-o și în 2009. Cheltuielile curente cresc într-un ritm de peste două ori și jumătate decât veniturile curente, asta e confirmarea.  Inflația este deja uriașă, dar va mai crește.S-au majorat prețurile și cresc dobânzile. O dovadă este și creșterea ROBOR-ului. Euro va crește până la sfârșitul anului până la 4,8 – 5 lei.

 

Va fi o criza economica mai grea de cat cea din 2008, deoarece nu se vrea din partea majoritatea parlamentarilor sa dea drumul la proiecte economice de tara si la dezvoltarea fortei de munca la ora actuala . fORTA de munca de inalta calitate lucreaza acum in afara tarii respectiv,intruct salariile sunt de peste 20.000 de euro pe an, iar in spatiul romanesc, daca salariile si ajutoarele sociale ajuns pe an la 300 de euro?

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !