VINE BUGETUL DE STAT IN ANUL 2019

Vine proiectul de stat cu bugetarea Bugetului de stat in anul 2019, care trebuie sa aiba un circuit al unei bunei guvernarii ce este studii despre mai mare economie si procesul de modernizare a sistemului de Asitatenta Sociala. Stabilirea Bugetului de stat de toate organele stului roman , prin atragerea investiitiilor directe si prin crearea de astfel de investitii din partea Guvernului-Parlamentului SI alte entitatii juridice administrative teritoriale si locale. Probabil, nu va fii un buget de Stat asa de bun in conformitate cu Programul de guvernare, nu prevede Bugetul de stat o bugetare serioasa asupra nevoile reale ale oamenilor. Toate datele centralizate si difuzate conforma ca ca nu vine criza economica si este prostie economica si cu cele mai mici venituri la milioane de romani ai europei. Pentru ca nu avem o consultare politica pliata pe amendamente ale Parlamentarilor exista riscul ca ciclul bugetului de politici publice sa fie nu in atentia Programului de guvernare.Ministerul de Finantelor nu trebuie sa introduca alte noi poveri fiscale si sa ii arda pe romanii, din cauza ca nu doreste realizarea spitalelor regionale sa fie cuprinse in Bugetul de stat in anul 2019.

Coalitia de guvernare face in mod evident multe derapaje economice si mai ales da senzata ca vor crize financiare tot mai multe si crestera economica este cresterea preturilor la raft si mai ales a gazelor naturale si energiei electrica si se manifesta cu cele mai mici venituri pe cap de locuitor. Economia Romania nu arada de loc a o economie de industriei grele si cu milioane de locuri de munca serioase si modernizarea sistemului de sanatate publica din Romania. Nu sunt de loc medicamente compensatoriei si au un dificit bugetar de medicii si cadre medicale de peste 50 la suta in toate Spitalele mari din Romania prin lipsa parcului auto de modernizare si mai ales prin multe spitale de urgenta ce sunt inchise tot mai mult .

Ar fi foarte bine sa avem un bugetului de stat, foarte multe proiecte publice produse de actorii politici sa devina bunuri publice ale statului roman si sa respecte egalitatea de gen si Guvernu PSD-ALDE sa nu fac abuz de putere, sa isi exonereze promisiunile electorale fata de clientela politica de partidele personale si vandute la exploatarea coruptiei si saraciei extrema.

Bugetul de stat pentru Educatiei timpurie nu prevede mai mult de 2 la suta si lipsa de bugetare a sistemului de educatiei pentru renovarea scolilor din mediu rural si mai ales dotare cu internet si ale apa canal si grupuri sanaitare in interiorul socilor trebuie sa fie rezolvate. Educatia din Romania are un Pact care pentru fiecare partid politic a semnat sa dea mai multi banii si sa acorde o atentie deosebita beneficiarilor si nu cresterea salarizarii profesorilor.

www.ziarulviitor.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.