VINE ALEGERILE EUROPENE SI LA ANUL 2019 IN ROMANIA

Pentru alegerile europene toate partidele politice sa vine cu produse politice noi si nu cu grupurile mafiilor politice personalizate. Nu mai avem nevoie de toti retardati si care au vandut generatii de generatii la cele mai grei ani de viata de suferinte si multe neajunsuri . Societatea civila sa dea dovada de transparenta si loialitate si reforma democaratiei politice. Alegerile europene sunt foarte importanta deoarece partidele politice care sunt si au fost la guvernare nu au adus niciun euro pentru dezvoltarea si cresterea nivelului de trai.Aceasta nu este o petrecere intre mai marii penali de la toate genurile penale, si nu am indicat inca o plaforma politica si un proiecte deoarece nu se ne atrage fiind oferta politica prea josnica.

Crezi ca dreptul sa ai fonduri europene interne poate vrei mai mult si nu vrei sa fie mai multi, ai timpul sa nu devii animal sau animal cu coarne. Ai mai multe drepturi pentru tine daca ai valoare de uman de calitate. Cine ar crede ca caut eu ceva mai nou la alegerile europene, cand tu candesti ca un bou si o vaca si votezi numai pentru cele mai mici venituri si pentru ca milioane de romani sa munceasca in afara tarii, cand tu votezi o vaca, un porc si un bivol si care sa vie bivolii toate retardatele umane care sunt minsitri si lingai de clante. Cine vrea schimb politica mai soft si mai de calitate, la toate alegerile interne, sa caute si sa aleaga petrecerea oamenilor mai buni, nu este doare sa voteze doar cu PSD, si alte partide, sa nu retuneze cele 300 de taxe de miliarde de euro. Oricum, price partid politica de azi inainte care vine la guvernare, cu un proiect financiare, pentru taierea pensiilor si salariilor, dupa ce sunt in urma si tot mai mici fata de toate statele Uniunii Europene, are zile numarate la guvernare, nu va mai exista ca formatiune politica pentru tot timpul.

Sper ca protocolul cu penalilor si securisti, sa inchei petrecerea de a guvern in numele lor, si avem nevoie de un nou guvern , deoarece vine alt guvern din ciupercile otravite ai coabitarii majoritatii parlamentare multa si insuficienta sa dea un guvern demn si cu multa prosperitate politica si sociala.   www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !