NU TREBUIE SA MEARGA IN CONTINUARE

Viața politică din România atinge cote incredibile cu cea mai slaba guvernare si care nu produce si nu atrage de loc simpatie si onoare, increder si curaj sa mearga mai repede spre guvernare. Guvernele PSD-ului si cu amantele politice meschine au acuzat opinie publica nu nu este loiala si ca nu doreste sa faca pact de coabitare de loc cu societatea civila. Romania , intr-o postare de postare prezinta ideile politice ne reusite, si care sunt sume de creiere expirate si care au dezamagit bazine electorale . Idea ca nu avem un guvern de buna calitate politica, prin intermediul ministerele de resort este ca ca dezcreditarea politica ce imbina cu resturile directivelor partidelor politice. Intr-o criza politica tot mai grea, puterea politica de tip PSD-alde si alte persoane lipsite de credite politice extraordinare , a atacat presa ca este aservita sistemului si regimul personal , de cumparare, vanzare si schimb de interese.  Interesele nationale sunt sub asteptarile celor care reprezinta doar interesele de clanuri politice. PSD devine un partid politici publice ce nu prevede de loc o politica europeana, este tot mai izolat pe scena politica in randul tuturor partidelor parlamentare si mai ales a pierdut legatura cu electoratul captiv.

 

Presa independentă a scris în repetate rânduri despre contractele de publicitate ale instituțiilor și firmelor de stat în România, o practică similară cu cea din perioada de dinaintea aderării la UE. Sunt tot mai multe costuri bugetare si care transmite opiniei publice tot mai multe acuzatii de manipulare de directorii penali din PSD si care nu au demonstrat ca au o politica preluata puterea politica prin proiecte ale partidului si care nu este in stare sa isi puna in practica ideile si promisiunile electorale asupra proiectului guvernelor psd care nu au facut nimic si care nu vor sa faca nimic in continuare.

 

 

Ministerul pentru Combaterea Coruptiei si Saraciei Multiple, isi doreste combaterii coruptiei relative si emanciparea nivelul de trai in toate casele tuturor romanilor. Romania nu mai are de loc milioane de noi locuri de munca durabile si decente, astfel incat rata somajului in randul tuturor tinerilor cu varstele de 18 ani si 34 de ani, fiind cea mai mare din Uniunea Europeana, adica de peste 34 la suta, in crestere, pentru anul 2018-2019.

www.ziarulviitor.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !