VIAŢA BUNĂ SAU REA ESTE AŞA CUM ESTE OMUL

În viaţă risipim ani iar la moarte cerşim clipe. Rugăciunea este cheia ce deschide cerul sfânt. Când te vei încrede pe deplin în Dumnezeu, viaţa ta va fi cu adevărat împlinită. Când Dumnezeu vede că trăim curat şi fără vicleşuguri, nu ne lăsăm. Să nu-ţi pese de ce cred alţii. Viaţa ta este ca o carte închisă din care ei vad doar titlul. Adevărul îl cunoşti doar tu. 

Dumnezeu nu te lasă singur  niciodată. Cel mai bun mod de a te pregăti pentru viaţă e să începi să trăieşti. Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiul, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibe viaţa veşnică. Doamne, indiferent de ce se întâmplă în viaţa mea bun sau rău, vreau să îţi mulţumesc pentru tot. Unde este Biserică, acolo este Duhul lui Dumnezeu, acolo este Biserică.

 

Dumnezeu are mereu ceva pentru tine. O rezolvare pentru fiecare problemă, o lumină pentru orice umblă, o iertare pentru orice păcat, un plan pentru fiecare zi din viitor. Niciodată să nu uiţi de unde ai plecat, deoarece astfel încât ca niciodată nu vei şti ce se întâmplă mâine. Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieşte-ne pe noi păcătoşii.

 

Liniştea este începutul curăţirii sufletului tău. Când vor zice  oamenii: Doamne sunt păcătos. De atâta vreme mă chemi la Tine şi eu ţi-am întors spatele şi Tu de atâta vreme mă aştepţi. Lumea este plină de oamenii falşi. Să nu ai încredere în oamenii şi numai în Dumnezeu.  Dumnezeu va avea grijă de lucrurile prin care treci, tu ai grijă cum treci prin ele. Dumnezeu nu cunoaşte oameni perfecţi. În schimb, El cunoaşte oameni care îşi recunosc greşelile înaintea lui şi capătă iertare.

 

Copiii odihnesc şi refac omul, chiar ei sunt o refacere a omului. Dumnezeu nu îşi bate niciodată joc de oamenii şi din contra îi ajută să fie mai buni cu viaţa lor. Când Dumnezeu închide o uşă, deschide o fereastră. Educaţia este ceea ce rămâne după ce ai uitat tot ceea ce ai învăţat în scoală. Dacă oamenii ar ştie să iubească acum ştiu să mintă, am trai într-o lume minunată. 

 

Pentru  mântuirea omului contribuie doi factori, harul lui Dumnezeu şi voinţa omului. Dar iubeşte celor din jur, tot ceea ce ţi-ar place şie să primeşti. Oricât de mult ai încerca să îţi planifici viaţa, ea te va surprinde mereu cu evenimente neaştepte. Aceasta este voinţa lui Dumnezeu. Nu putem începe să murim decât uitând. Învaţă să ai mereu un zâmbet ascuns în inimă.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.