VESTI MAI BUNE

Vești bune: românii se scutură de praful manipulărilor aruncate peste ei de către politicienii ultimilor 30 de ani și par să se regăsească un guvern zero. Toate guvernele politice sunt impotriba romani care vin tot timpul la alegerile din 2019. Oferta electorala si suma politica a partidelor poltice in contextul reprezentand Romania in Parlamentul European, nu a depsit un prag electoral mai mult de 30 la suta. In cazul in care se ridca tot mai mukte contrverse legate de prosta politica de care se fabrica in partidele politice in vederea de drept electoral si care va avea efecte constante. Opoztia politca nu mai are putere politica si alternativa politica la adresa Guvernului PSD, este tot mai slaba si tot mai prasta. Nu este de ajuns sa produci insulte si sa nu fi in stare sa croieste in Program de guvernare sa ofere ceva oamneilor.

In cazul de fata sunt milioane de romani care nu o duc de loc bine situatia demograica si sporul natural de cresterii a populatiei este in scadere masiva, Romania nu mai are din anul 2007 mai mult de 18 milioane de locuititori. De contraveresele politice de care au fost la ordin politic si politie politica si zero fapte politice sunt impotria Romaniei. Cu privre la alegerile electorale, si un referendumului consulativ nu va trece pragul electoral. Care sa nascut politicienii penali sa ramana la locuri de munca si sa nu faca nimic in coprul politic inetrn, crsterea economica organiza, nu aduce de loc un nivel de trai sa se simta in buzunarele oamenilor. 12- 30 de ani de politica slaba si diferite partide politice care nu au de loc o gandire politica nationalista si conservarea economiei in fucntiilor industriei grele, refacerea economiei agricole si refacerea fortie de munca prin venituri decente, raportate la nivelul de cresterea nivelului de trai. O tara care a fost puternica, iar acum sunt peste doua popoare de romani care lucreaza in afara Romaniei din cauca ca nu o duceau de loc bine, in Romania care a devenit o tara mai slaba, iar forta de munca nu raspunde nevoile economiei inetren. Fabicii de univeristati de stat care produc si ofera somerii cu diplome din cauza lipsa guvernatilor a masurilor de coeziunii sociale si aducerea in tara de miliarde de euro. Romania, nu a primit nici un euro bani europeni, pentru spiatele regionale, pentru infrastructura de scoli si licee mai bune, pentru situmalarea invatamtului profesional dural si altele. Acestea sunt considerentele grave si fundamentale ale lipsa si securitatea sociala a dreptruilor omului, pentru dreptul la viata, dreptul la dreptruile omului si dreptuile civile, intro- tara mica si care a fost o tara foartea mare, calcata in picioare, de toate regimurile democratice cu partidele private si fictive, pline de cadre astfel de politicienii care nu avea de loc nevoie Romania de ei.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro