VESTE PROASTA PENTRU ECONOMICA ROMANIEI

 

Guvernarea PSD-ALDE, refuza tot mai mult toate fondurile europene, deoarece administreaza tara ca pe propria lor mosie la guvernarea de doi lei. . Guvernul PSD -ALDE, nu sunt la la puterii de stat pentru a face o politica publica sustenamibila, nu apara de loc drepturilor romanilor , sa fie la cele mai moderne venituri  astfel incat veniturile mai mari sa fie tolerate de catre  Programul de Guvernare de doi lei, se dezice ca este un guvern al politicilor sociale si zero Justitiei sociala pentru guvernare in anul 2018. Regimul parlamentara sub o adunatura de infractorii si criminalii de toate loturile politice tot mai jegoase, au comis din noua alta lovitura economica, impotriva tuturor fondurilor europene. Nu are proiecte europene pentru Proiectul mare de investitii serioase in infrastructura, dar are proiecte de guvernare pentru inegalitaile economice, sociale si cele de sclaviei monetara si politica sa devina un gir politica penala. Decalajele economice si subminarea nivelului de trai, a fost o politica publica si intens promovata de unii insi.

Faptul ca in anul 2018, patronii penalii de la guvernarea lor persoanala, nu asculta de vocea electoratului roman, nu vrea de loc sa aduca proiecte europene si sa dea drumul la toate investitiile publice in anul 2019, este ca se afla o majoritate parlamentara care nu are de loc o agenda publica sociala sa fie corect si fezabila administrativa.

Pe langa faptul ca Romania pierde miliarde de euro, miliaone de romani de buna calitate si nu are de loc o forta de munca calificata , e din partea tuturor partidelor politice se ce manifesta intens si cu fara capacitatea politica ideologica sa devina un partide politice serioase si sa rezolve din problemele grave ale oamenilor. Saracia imensa si injusta la coabitarea penalilor pe functii publice in anul 2018, a devenit ca sclavii sa devina asistatii sociali si mai ales consumatorii lor bogati au devinit elite ale clasei muncitoare de mijloc?

Partidele politice ce garanteaza pentru politica publica de azi la propria lor guvernare inferna, a distrus tot mai mult sanse si egalitatii de realtii externe ale Romaniei, despre faptul ca nu sunt de loc banii pentru construirea de fabricii sa creeze noi locuri de munca si sa nu mai fuga milioane de romani tineri sa lucreze la marile economii din contextul european. Drepturile  omului sunt tot mai mici pentru ca veniturile la milioane de romani sunt tot mai zero, si nu exista nicoio sursa de venit la milioane de romani care sunt sclavii si sunt in zonele cele mai defavorizate si  dificile, ale regimul cu ministri incapabili pentru a duce la bun sfarsit o buna guvernare sociala, si astfel incat confrima a fii o guvernare  de mana a cincea.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !