VESTE FOARTE PROASTA CU REFERENDUM PENTRU FAMILIE CE NU ESTE ACTIVAT

Analiza compartiva cu reorganizarea clasei politice in 2003,a fost pentru prima zi , peste 14,90 la suta, dinte alegatorii pe listele electorale. Iar, pentru definirea familiei conservatoare in anul 2018, pentru prima zi , fiind de numai 5,23 la suta. Toate creditele politice au fost consumate prost si cu negljenta nu a fost de loc facut o campanie electorala, serioasa, normala.

Nefavorabil a fost ca milioane de romani nu mai au de mult incredere in politicienii de azi la guvernare ce confirma ca nu mai sunt la guvernare pentru ziua dintr-o zi.

Pentru a referendumul sa fie validat ar trebuie sa fie o mobilizare mai mare si seriosa din partea celor care au creat o astfel de celula a societatii in viata sociala. Toate cifrele arata ca prezenta este o lovitura grasa si puternica adresata tuturor partidelor politice care numai in 30 de ani, au distrusa institutia familiala prin alte noi institutii asa zise democratice. Potrivit unor cifre de pe terne pentru ca prezenta este undeva la 0ra 10,de 7 la suta, ar fi necesare pentru ca vrententa sa fie masiva la vot astfel incat acesta sa fie activat pe un ritm accelerat destul de norma. Problema este ca nu mai sunt de loc milioane de romani sa voteze azi pentru referendumul au plecat la munca si acum Romania a ramas singura tara sa fie nepopulata .

..Pentru cresterea numarul necesar de voturi ar putea fi pentru a crea un cadrul familial tot mai decent si nu cu compromisuri  intre relatii sociale,, .

 

 

Un drept politic, o binecuvantare, spre normalitate este referendumul e pe ritm de validare de cel putin 20 la suta, numai in 7 octombrie 2018. Rezultatele referendumului asa vor fii si la alegerile de stat in anul 2019, si mai ales la alegerile 2020 cele parlamentare , cand oamenii cu drept de vot, vor face o prezenta mare tot mai artificiala .

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !