VARA ASTA PLINĂ DE GÂNDIRE BOGATĂ

A  ierta este un semn al puterii, fiind mult mai uşor să întorci spatele decât să îmbrăţisezi pe cineva care te-a rănit. Când nu mai poţi în viaţă,  Dumnezeu se gândeşte mai mult la tine. Eu mă urăsc că nu-s ca ei, eu îi iubesc că nu-s ca mine, deci indiferent că sunt ei mai slabi în faţa lui Dumnezeu, eu nu voi da apă la moară.

Dumnezeu nu vine când îl chemi, dar întotdeauna vine la tine. Recunosc că eu sunt slab, dar Dumnezeu este puternic şi îmi dă curajul de a merge mai departe. Nu te teme de ziua de mâine. Dumnezeu e deja acolo. Când dai, la început dai din ceea ce ai, apoi, de la un moment dat, dai din ceea ce eşti. Oamenii speciali, frumoşi la chip şi cu sufletul curat, au loc special în inima ta.

 

Maica Domnului are cel mai mare crin în neamul românesc, deoarece România este un loc foarte special pentru Mica Domnului. În cruce Dumnezeu a ascuns o taină, adică taina mântuirii fiecăruia după puterea omului din realitate. Vai de cel ce nu are o cruce în inima lui, deoarece se va zdruncina iadul asta, deci cu multă rugăciune din partea lui Dumnezeu, vei avea un cadrul religios prin Dudul Sfânt.

 

Câinele moare de drum prea lung şi prostul de grija altuia. Nu luaţi viaţa oamenilor care sunt cu o alternativă de gândire pozitivă, astfel încât vei rămâne mai neserios cu fără minte. Oricum fiecare om are un privilegiul de la Dumnezeu, să fie cu o gândire mai pozitivă în continuare.

 

Doamne Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu miluieşte-ne pe noi păcătoşii. Oamenii dau cartea pe televizor, dar televizorul îi face pe om să rămână cu fără puterea de-a gândi independent, şi să fie tot mai mult împotriva lui, astfel încât 80 la sută, din informaţiile de-a gata, sunt fără valoare fundamentală şi nu implică în procesul de gândire pe om.

 

Nu există viaţă mai pustie decât una care n-a iubit nimic omul, ştiind că oamenii trăiesc ca într-o zi va pierde totul din viaţa lui şi nu rămâne cu nimic, la cum evoluează ei, în această societate, care se pare că are zilele numărate din înaintea refacerii ei.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.