VAL MARE DE PROBLEME ECONOMICE CARE SE RIDICĂ

Guvernul Ponta 1, a muncit foarte mult pentru guvernul ponta 3, care prevede cel mai mare val mare de probleme economice şi care se ridică tot mai sus, prin cele mai slabe rezultate economice şi sociale din sub marele Guvern al PSD-ului, prin noi taxe mari şi circa 11 milioane de romanii cu fără locuri de muncă în continuare.

România are din partea guvernului Ponta 2, cel mai mare dezastrul economic şi social, precum cu cel mai mare şomaj, taxe noi şi creşterea evaziunii fiscale prin indexarea poverii fiscale cât mai sus.

 

Singura preocupare a guvernului ponta 3, de la PSD, a fost ridicarea crizelor financiare din nou în viaţa romanilor, precum cu peste 10 milioane de romanii cu fără locuri de muncă în continuare.

 

 

 

Programul politic de guvernare economică al guvernului PSD, a prevăzut sustinerea măsurilor de austeritate, prin falimentare celor peste 2 milioane de firme şi vânzarea companiilor de stat, pentru ca milioane de oameni să fie trimişi în şomaj sau în stradă cu fără resurse financiare din partea nimănui.

 

Cele 157 de taxe noi şi impozitele indexate de regimu PSD, în ultima perioadă, au fost pentru tăierea din creşterea tuturor investiţiilor străine şi pentru împotriva modernizări infrastructurii economice şi sociale, şi peste 20 de miliarde de euro din buzunarele tuturor romanilor.

Evaziunea fiscală şi creşterea corupţiei şi sărăciei, sunt modele de guvernare politică din partea partidelor private de la ciolanele de lux, care prevede în procesul de guvernare, numai clienţii politici şi extinderea mafiei politice şi pentru distrugerea statului de drept, prin politizarea masivă a statului român.

 

Creşterea economică de 3 la sută, din anul trecut, provine din creşterea datoriilor externe şi creşterea sărăciei severe, care pătrunde cu fără milă, la circa 15 milioane de persoane, care sunt slugile partidelor private de la ciolane de lux.

 

Progresul economic, nu prevede guvernul Ponta 3, în continuare, deoarece nu are un program economic şi serios, privind reducerea poverii fiscale şi pentru anul 2015, deoarece vor fi programate alte noi taxe şi impozite, pentru indexarea evaziunii fiscale şi corupţiei masive sub guvernării Ponta 3.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro