USL-UL ARE MARI ŞANSE SĂ SE RUPĂ AŞA DE REPEDE

USL-ul nu s-a rupt oficial în anul 2013, aşa cum programau tot timpul liderii ai PSD-ului, dar în anul 2014, sunt cele mai mari şanse, ca cele patru partide politice din sub umbrela USL, să iasă de la guvernare, prin scoaterea PNL-ului de la guvernare, care este un partid de dreapta.

 

La alegerile europene din 25 mai 2014, se prevede ca PNL să nu mai fie la guvernare, deoarece se aduce alte noi jocuri politice din jurul PSD-ului, că din urma alegerilor europene, din partea PSD-ului, să îşi lanseze propriu lor candidat pentru alegerile prezdenţiale din 9 noiembrie 2014, în persoana lui Sorin Oprescu care are un credit electoral de sub 2 la suta.

Lupta politică pentru anul 2014, va fi tot mai dură şi severă din partea partidului de stânga(PSD), care vrea să cuprindă cât mai multă putere din partea României, fără să creeze programe legislative, cu caracter de dezvoltarea infrastructurii economice şi sociale, care nu sunt de la cea mai mare lovitură de stat, cu fără milioane de romanii care nu au locuri de muncă din cauza lor, care au vândut fiecare fabrică cu un 1 euro bucata, care este marea lor privatizare.

Prin înfiinţarea USD, care nu mai este parte din proiectul politic al actualei majoriţăii parlamentară, precum PSD -PNL şi alte partide tot mai mici, reprezentând că actuala majoritate parlamentară se află de sub 55 la sută, fără cooptarea PNL-ului, în procesul organelor executive şi legislative comune, aşa cum să lansat USL din urma alegerilor  parlamentare din 2012.

Planul politic al PNL-ului, se află la cel mai mare nivel, pentru că are şanse politice, să adere la unificarea tuturor partidelor de dreapta. Pentru partidul de stânga (PSD), de la guvernare, guvernează ţara, cu cea mai mică majoritate parlamentară, pentru aduce o nouă lovitură de stat, pentru că acest partid nu are cadre politice, care să se gândească pentru proprii lor alegători care mor de foame, şi vor numai privilegii cu cât mai multe drepturi politice şi fără obligaţii politice, făta de cei care i-au votat, prin fraudarea tuturor alegerilor electorale.

O alianţă politică s-a lansat pe piaţa politică din Romania, pentru ca PNL să fie cel mai mic partid de dreapta, din partea PSD-ului, care îşi analizează toate interesele politice, pentru a creea o diversiune politică, pentru ca să guverneze numai ei ţara nostră, care de fapt nu o guvernează, şi reduce din ofertele politice pentru alegerile prezidenţiale din partea tuturor partidelor de dreapta.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro