URMEAZĂ şi PONTA SĂ ÎŞI DEA DEMISIA ÎN PERIOADA URMĂTOARE

 

 

Peşedintele tuturor românilor şi nu din partea partidelor politice de pe arena politică, vine cu noi viziuni de înaltă calitate politică, asupra poporului român, prin demiterea guvernului ponta 4, din partea actualei majoritatii parlamentare, astfel încât românii să nu mai fie marfă ieftină de manipulat sau slugile ale tuturor tarilor de mâna ieftină şi cu fără demnitate de onoare asupra oamenilor.

 

Căderea regimului PSD, de la SRI- este cea mai mare dovadă, că regimul Ponta 4, nu va mai fi premierul partidelor de expresie de majoritatuu parlamentare, deoarece viitoarea sesiune parlamentară, din partea tuturor partidelor politice şi care se declară că sunt la procesul de modernizarea clasei politice, cu altfel de politică, va reconfirma un nou Guvern cu programul lor de guvernare, de care trebuie să fie pentru milioane de românii, precum abolirea măsurilor de austeritate ale regimului Ponta şi Basescu.

 

Este, de asemena, bine cunoscut de toată lumea că regimul Ponta 4, nu are viziune de activa la interesele românilor, în promovarea libertaţii economice, modernizării industriei, şi agriculturii, şi în dezvoltarea lucrurilor bune pe domeniul public, pentru România, întrucât se află la guvernarea baronilor de partide private de nimic, şi care au un guverna prin această tara, prin activarea de noi indexării de taxe şi iar impozite, de nivelul lor politic, de foarte slabă calitate politică.

 

Prin căderea regimului Ponta şi Băsescu, de la butoanele statului român, se confirmă că în România, vor fi cele mai înalte mişcări politice, în interesul românilor, astfel încât baronii de partidele lor şi cu programele de guvernare, prin afaceri cu statul român sau aducerea de noi măsuri de austeritate, vor fi zero pentru anii următori.

 

 

Este de remarcat, de asemenea, că viziunile noului şef al armatei şi politicii externe ale României, vor fi drepte şi în versiunea românească, unele însă şi în germană, dar toate schimbările şi de modernizarea statului român, începe să aducă roade, pentru anul curent. Deci actualul preşedintele ale tuturor românilor, domeşte tara şi nu guvernează, pentru că nu vrea să fie sluga oamenilor politici care pretind ca fac politică pentru firul ierbii, de dragul, să le meargă lor afacerile către prosperitate lor personală şi de grupurile de interese şi iar clanuri politice, care au ,,violat” şi au ,,vândut” pe fiecare român, la sub un euro bucata, prin politica lor de partide private, cum se vând şi se manifestă pe sfera politică românească, şi în continuare.

 

ZiarulViitor.ro

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro