URGENTA MĂSURILOR ECONOMICE SUNT NECESARE

Urgenţa măsurilor economice şi sociale sunt necesare pentru a fi adoptate de organele executive şi legislative proprii, care va garanta la nivelul Parlamentului, pentru noul Executiv de la Bucureşti, cu o majoritate parlamentară foarte fragila, astfel îi aşteaptă cea mai mare moţiune de cenzură din partea tuturor partidelor de centru- dreapta, din partea opoziţie parlamentară.

Noul Guvern al USD, cu organele executive şi legislative comună, nu are priorităţi majore şi obiective fundamentale în cadrul noului guvern, prin procesul de guvernare. Creşterea nivelului de tari şi creerea de noi locuri de muncă, nu prevede în continuare, în programul economic de guvernare din partea USD, deoarece în bugetului de stat pe anul 2014, prevede peste 50 de taxe noi, pentru regiunea privată economică.

 

Pentru stabilitatea macro-economică şi micro-economice au reactualizat peste 60 de noi taxe, pentru reducerea investiţiilor străine, prin indexarea poverii fiscale, care se află la cel mai mare nivel din blocului comunitar europene şi încalcă angajamentele internaţionale ale României, din cauza programului de guvernare al Guvernului Ponta 3, care prevede numai taxe şi impozite prin rate.

 

Programul guvernului USD, cu cele mai multe partide la guvernare, nu are coordonate majore în procesului de guvernare legislativă, în tot anul 2014, deoarece sunt milioane de firme private care sunt în faliment economic şi pentru 10 milioane de romanii cu drept de vot, care sunt la zona cu fără prestări serviciilor economice şi sociale din partea partidelor private.

Fostul guvernul USL, cu cea mai mare majoritate parlamentară de 90 la suta, de la partidele private de 1 la suta, au promis mediului de afaceri, reducerea poverii fiscale, pentru câmpul muncii, cu cel puţin 10 la suta, şi reducerea impozitului pe investiţiile în infrastructura economică, cu peste 35 la suta, şi în schimb au adus, cel mai mare lanţ de măsuri de austeritate, cu peste 60 de taxe noi, în anul 2013, pentru anul 2014.

Măsurile noului Guvern sunt tot mai mici la nivelul mediului de afaceri, astfel însă nu se raportează la încrederea oamenilor în economie, unde sunt cele mai mari măsuri de austeritate din toată Uniunea European, împotriva României şi pentru romanii.

 

Potrivit Guvernului de a stimula consumul prin creşterea poverii fiscale, sunt aplicate populaţie cu cele mai mici venituri şi pentru reducerea numărului de noi oferte de muncă, din partea Sectorului economic, care sunt cu cele mai multe taxe şi impozite, pentru promovarea sclavei moderna la nivelul mondial, şi pentru reducerea puterii economice a Românei în fata tarilor dezvoltate din punctul de vedere financiar.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro