UNIVERSITATEA PENALILOR SE AFLA LA MAREA LOR GUVERNARE

 

Cea mai buna si de top universitate academica din lume se afla acum al guvernare .Spre deosebire de alte guverne politice ce au mai fost pe la guvernare, mai reducea cheltuielile si nu fura asa de mult din banii de investitiilor publice. Creatorii de politici penale publice considera ca milioane de romani nu au venit la vot pentru  la urne, si pentru asta nu au de ce sa guverneze in numele lor. Abia a venit crizele politice deja existente si care fara indoliala  peste 90 la suta, dintre romani sunt in afara Romaniei iar beneficiarii de asistenta sociala sunt discriminatii in Romania. Lipsa de dezvoltare si politici publice serioase acum asupra beneficiarilor si modernizarea asistentei sociala, fara a considera ca cei de la guvernarea PSD-ALDE, care guverneaza asa de bine, incat a crescut din noua salariile si pensiile prin alte noi taxe si impozite. Nevoiea de politicile publice si ale creatorii penalii din toate partidele politice de azi este nevoie astfel incat politicile publice sa fie adoptate la rezolvarea tuturor problemelor oamenilor. Nu sunt banii pentru investitii in infrastructura de dezvoltarii sociale durabile, creatorii  de politici publice  pentru ocrotire pot substitui cheltuielile pentru sanatate , educatie si servicii sociale. In perioada , guvernelor PSD-ALDE, rapoartele de tara sunt foarte neserioase, adica sunt date si sondaje modificata, astfel incat sa nu comunice cu realitatea de pe teren. Guvernele PSD-ULUI si care le este foame rau, sa fure banii furatii ce nu se mai intorc la beneficiarii au fost izvor de actele de coruptiei impotriva Statului roman.

 

Milioane de  beneficiarii ce nu au de loc locuri de munca si o sursa de venit, pentru ca conturile celor care au vandut si procedura de consificarii extinse, unde arata ca Comisa Europeana si ONU, nu are ce prea face in a aduce banii la zona de investitii si ar trebuie pusa pe o lege nou creata de creatorii politicilor publice ce ar aduce un plus de valoare pentru lupta anti-coruptiei si coruptii de pe functiile publice in continuare. Creatorii penalii au furat miliarde de euro si au lasat milioane de romani din mediul rural, cu reformele legislative  zero si promovarea comertului cu sclavii, dupa ce Romania a fost deja in Uniunea Europeana. Toate Guvernele de doi lei si cu manual public de promovarea propagandei electorale din Programul de guvernare de expresia creatorii politicilor publice penale au deservit statul de drept sa lupte mai mult impotriva tuturor drepturile omului. Este nevoie de o buna guvernare, bunastarea sociala sa se ridice la nivelul unei Guvernarii ai statului de drept si apare a drepturile omului.

Un focar de infractorii au distrus sistemul politic romanesc ce nu poate sa progreseze, astfel incat nu exista alternativa reala si sa lupte cot la cot cu o majoritate parlamentara si Guvernul PSD, pentru ca ei au votat din nou alte privilegii la pensii sociale si astfel nu atrage de loc fondurile comunitare si cele de extinderea confiscarii extinse. La nivelul luptei agresiva impotriva penalii si infractorii de pe functii publice votat direct de lume si prin concurs. Romania are probleme  grave cu banii si nu mai are de loc  fonduri financiare, astfel averile politicienilor au crescu mai mult si au mii de firme fantome si mai se declara ca nu au de loc afaceri publice cu contactele publice de achiztii publice. Trupa de joc, de la guvernarea penala, a lansat alte noii proiecte veritabile privind modificarea Codurile Penale si Codul Civil, pentru a nu mai lupta procurorii europeni impotriva cadrele politice pe functii publice ce fac afaceri cu statul roman. Este de remarca si mai ales ca Romania are mai multe partide politice ce nu au de loc valori politice, ideologia lor politica nu se  modernizeaza de loc in viata sferei publice si mai ales in politicile lor publice. Limbajul lor de lemn, ce productie de penalii nespusa sub nicio verificare si prevenire a infractiunilor publice. Economia lor politica este in faliment si nu au de loc resurse politice de inalta calitate pentru dezvoltarii si cresterii de proiecte nationale pentru o tara vulnerabile si lipsita de consolidarea economiei sociale fiind astfel eforturile celor din partea societatea civila si alte entitati publice, in zadar . Cele mai multe reforme publice in anii 1989 si pentru 2018, a fost in mediul rural si urban in Romania care se ia mai mult in considerarea contacte de coruptiei si saracie avansata. Guvernul inca nu are de loc proiecte pentru combaterii saraciei si sclaviei pe piata muncii, iar cu majoritatea parlamentara inca se arde de loc articole comparative din unele directive sa fie puse in controlul legislativ. De la alegerile locale, legislative si cele de stat, se vorbeste in viata publica de persoanele condamnate pentru grave fapte penale si nu despre lipsa de proiecte regionale.  Acum marile spitale regionale sunt eliminate sa fie puse in bunuri publice de fii puse pe agenda publica nonformala. Adevarul ca averea infractorilor este mai importanta de cat programele de guvernare locale, iar lipsa dezvoltarii locale si economice sunt protestate de catre actorii penali si care au un guvern care nu poate sa faca  nimic la nivelul problemelor grave ce sunt in crestere.

 

 

www.ziarulviitor.ro

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor