UNIUNEA PENALILOR DIN ROMANIA A DISTRUS TOT SI INCA MAI DISTRUGE MILIOANE DE TINERII

CONFRUNTAREA cu sclavia sub robia penalilor, transformarea in multa prostitutiei politica si legalizata in legalizarea sclaviei politice asupra mediul de afaceri a devenit un mod de buna guvernare pentru impotriva milioane de romani. Desi tot timpul Uniunea Penalilor din Romania, arunca cu mii de promisiuni electorale ce nu sunt validate in programul lor de guvernare si azi la putere multa politica.  Se manifesta tot mai profund impotriva grupurilor vulnerabile. Pentru ca planurile liderilor penalii cu experienta dovedita pe piata politica sunt tot mai multa axate asupra lipsei dezvoltarii si cresterii economice si reducerea nivelului de trai, astfel cu cel mai sarac program de guvernare ce gireaza acum o majoritate parlamentara care a devenit sluga Guvernului penalilor si astfel de liderii de opiniei publice.

Abolirea sclaviei sub regimul penalilor are multe bugete de stat pentru mai multa manipulare  si dezinformare pentru guvernare si  sunt foarte multe rezultate  proaste si comite multe abuzuri grave in mod repetat la  milioane de romani. Marioneta Guvernului PSD- alde, trateaza ca pe o sluga proprie saraca,  propria lor guvernare, fiind cea mai lipsita de proiecte publice,   si a  distrus multe motoare pt cresterea economica si care acum duce lipsa de  noi locuri de munca care se vede , deoarece Guvernul PSD-ALDE, nu gireaza la ritmul cresterii de loc locuri de munca pentru toti tinerii, si numai pentru clientela selectiva de mafiile organizate in cluburi penale.

Lipsa de proiecte de dezvoltare durabila pentru Romania, si numarul romanilor care sunt sclavii ai sistemului politic si mafiei politice locale,  au redus bunastarea sociala, egalitatea de drepturi pe piata muncii, intrucat majoritatea dintre romani cu drept de vot, incearca sa isi caute locuri de munca  ce sunt inca someri si nu au nicio sursa de venit din partea Guvernului socialist.

Planurile de eradicarii saraciei si abdicarea unor programe politice si politicile familiale In Romania sunt tot mai lipsite de actiunii guvernamentale serioase. Milioane de copii, adulti , zero clasa de mijloc, care sunt in cautarea unei oferte de munca nu au de loc posibilitatea dea avea un job serios, astfel  incat lipsete tot mai mult  Justitia Sociala, si alte ajutoare financiare de la stat, pentru mediul de afaceri sunt nesemnificative.

 

Aproape 9 milioane de romani sunt cu probleme grave de orientarea saraciei si sclaviei politice de tip PSD, traiesc romanii in mod oficial in mod cel mai in jos , saracia reprezinta 78 la suta, din populatia activa a tarii, adica cu sub un euro pe zi. Masa calda la milioane de romani este zero in anul 2018. Saracia are la baza promovarea coruptiei guvernamentale , actorii penali din Uniunea Penalilor sa dezvolte resursele financiare pe piata la negru, atat evaziunii fiscale din partea companii criminale ce sunt azi la guvernare si care vor  for fura tot timpul din banii oamenilor, de la lipsa solida de munca in  munca si prin numai locuri de munca tot mai ieftina, din cauza partidelor politice.   Slaba guvernare economica si administratie publica, sub inaltul patronaj al mafiei politice cu organizatiile de crime politice organizate in serie, au comis un nou scut impotriva  drepturilor omului, prin jaf mare in ziua publica,prin indexarea masiva a poverilor fiscale.  Toate guvernele socialiste si au batut joc de milioane de romani la guvernare, care pretind ca ii reprezinta problemele lor tot mai grave. . Tot mai grav, actorii cu ministerele publice sunt tot mai lipsite de experinta in afacerile publice bugetare, nu au trasate grafice si proiecte europene, din fondurile europene, pentru combaterea coruptiei si saraciei extrema. Vrobim despre aldulti si copii care nu isi pot permite un nivel de trai decent in anul 2018. Planurile guvernului PSD-ALDE, sunt tot mai lipsite de traiectoria programului de guvernare si proiecte legislative serioase, nu vin inca acum la masa guvernarii.

Ramane sa treaca doar vorbele, de la fapte, trebuie schimbat acest Guvern al marilor lipsuri financiare, si producerea de alegerilor anticipate, este cea mai inalta viziune politica si puternica. Nu vine de loc infrastructura de investitiilor publice, au plecat din Romania, peste 400 de milioane de euro, banii europeni, pentru marile proiectele de coeziune si dezvoltarea regionala rurala ce erau destinate la peste 200 de pimarii din Romania

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.