UNDE MAI POŢI GĂSI UN LOC DE MUNCA ACUM

Pentru a găsi un loc de muncă acum pe câmpul muncii, este foarte greu, deoarece angajatorii nu au programe speciale din partea Guvernului al României, privind reducerea poverii fiscale, pentru noi locuri de muncă, la cei peste 10 milioane de romanii cu fără o sură de venit din partea statului român, care prevede numai partide private. Dacă sunt locuri de muncă nu se face publicitate sau dacă li se face, sunt la negru mai mult aşa zisele oferte de muncă din zona economiei sociale din România.

 

De asemenea, toate anunţurile de mică publicitate nu este văzut doar de o singură persoană, astfel milioane de romanii sunt în fiecare zi, în găsirea unei slujbe care nu sunt în pe actuala piaţă a muncii. România are nevoie de locuri de munca de înaltă calitate şi sigure, la peste 15 milioane de persoane, astfel încât sunt concurenţa pentru locurile de muncă să fie prezentate astfel este mult mai mare decât în cazul unor modalităţi creative de depistare a slujbe,,ascunse”.

 

Oficiile Guvernului nu au un cadrul legislative serios, pentru programe serioase de găsirea sau de promovarea de noi oferte de muncă din partea companiilor, deoarece firmele private se declară că sunt plătitoare de poverii fiscale de peste 70 la sută, pentru un loc de muncă, sau sunt cu cele mai scumpe taxe si impozite, când vine vorba de lansarea unor noi oferte de muncă mai bine plătite şi sigure, în continuare. 

 

Există în toată România, milioane de romanii cu drept de vot, aflate în căutarea unei slujbe care urmăresc necrologurile pentru a afla cine mai a murit , pe neaşteptate”. Atunci când cineva moare  ,, ne aşteptate”, lasă deseori un post vacant în compania în care lucra.

 

Piaţa forţei de muncă din România a devenit cea mai ieftină din clubul Uniunii Europene, unde oferta de muncă se vinde la sub 200 de euro, şi cu peste 300 de ore, care sunt înafara Codului Muncii. Toate locurile de muncă care mai sunt pe piaţa muncii actuală, sunt pe o perioadă determinată, având cererea foarte mare de câte oferte de muncă sunt acum pe câmpul muncii.

 

Guvernul al României, condus de Victor Ponta de la PSD, nu creează noi locuri de muncă de care au nevoie milioane de romanii cu drept de vot, pentru că vor ca romanii cu putere de muncă, să muncească pe alte meleaguri străine în număr mare şi să fie sclavii europeni, privind munca pe bani de nimic, din partea partidelor parlamentare de la guvernare.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA, Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. Presa . si toate instrumentele din cadru mass-media trebuie sa serveasca pe guvernanti, Nu pentru sa guverneze pe guvernati???