UNDE ESTE REVOLTA INTELECTUALILOR FATA DE CELE MAI MICI VENITURI SI GUVERN DE DOI LEI

Unde este revolta intelectualilor fata de un Guvern care produce cele mai mici venituri si zero locuri de munca noi si stabile. O legatura de intelectualii au chemat Guvernul PSD la noi poste in strada in 10 august 2018, pentru ca sunt mii de romani in Diaspora care muncesc si au doua joburi si trimit miliarde de euro, care sunt ei prima sursa de cresterii economice, pentru cresterea pensiilor si salariilor la 20 la suta. pentru inca 20 de ani.Clasa politica si de azi la guvernare au analizat si au inchieat cea mai prosta rectificare bugetara. Tot ce se poate manipula si exporta catre despre campania electorala cat de bine se guverneaza si cate cresteri de venituri sunt in fiecare an, ne trimite catre indexarea si absortia penalilor la multe noi taieri de venituri, prin urmare, este din nou pregatita sa inghita un nou regim a taierilor de venituri, deoarece numai in anul 2018, exista cea mai mare reducere a investitiior in infrastructura si investitii in social umane, la peste 300 de milioane de euro. Un guvern care presteaza prestari servicii penale la analiza politica , se ocupa cu propaganda, demagogia ieftina si mult circ ieftin pentru prosti, si ofera numai minciunile sale fiind promisiunile electorale. Lumea daca vrea un guvern sa stea in casa in stat la munca sa guverneze trebuie sa se ridice si sa lupte, deoarece, patura de intelectuali a fost redus si mai rau.

Problemele politice trebuie sa fie rezolvate de romani in interesul lor si nu in interesul celor care fura si mint opinia publica si alte rebuturi si gunoaie stranse la cos de gunoi la guvernare sa administreze saracia si coruptia ca fiind cea mai buna sursa de guvernare. 
www.ziarulviitor.ro
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !