UN VOT UN LEU

 

Se lanseaza compania UN vot un Leu pentru alegerile europene, astfel incat campania de alegerilor europene,care prevede milioane mici de voturi isi propune sa modifice Constititia Romaniei, pentru a gasi un nou partener de guvernare. Sloganul cu fara penali in toate functiile publice, este pentru a modifica legea mama. Problemele politice sunt in toate culorile politice de pe scena politica, deoarece nu vor binele tuturor romanilor. Milioane de romani zac in saracie  lucie, si alte milioane de romani sunt sclavii pe veniturile cele mai mici. Alta problema fundamentala a tarii este ca nu avem economie de dezvoltare si cresterii a nivelului de trai, si mai grav au fost la guvernare pentru 400 de ministri si 100 de guverne politice,  peste 300 de partide politice, ce au lucrat impotriva tuturor romanilor, si au subminat interesele generale ale Romaniei.

Afacerile sociale este un sistem foarte slab, care isi promoveaza elitele penale pe functii publice, alese in mod repetat de persoanele cu grave probleme de la spalarea banilor, trafic de influienta si vanzarilor de contracte publice la costuri de miliarde de euro. Astazi a fost promovat un segment nou prin care o grupare de intelectuali de toate regiunile tarile noastre, au promovat gruparea politica noua cu Fara penali si oameni de afaceri pe functii publice.

 

 

 

Sloganul merge mai bine daca se vrea consens de politica general din partea tuturor actorilor politici si liderii de opiniei publice, sa sustina in mod repetat ca un politician penal ((UN VOT UN LEU)), este politicianul penal de la urne in alegerile europene din anul viitor. Prin aceasta se doreste ca toate persoanele penale sa nu mai poata ocupa functii publice alese direct de milioane de romani cu zero venituri. Problemele Romaniei nu este numai Coruptia publica si ANTI-coruptia, si lipsa de politicienii seriosii, sa promoveze actele publice spre promovarea economiei directe si lansarea de noi locuri de munca in bine platite si la timp, pentru combaterea somajului de doua cifre, si excluderea locurilor de munca de la negru din piata muncii.

Societatea Civila mai declara, in prezent , integritatea si ANI trebuie sa fie un mentol de politica locala, dar nu si cea a reprezentatilor in forurile legislative si Consiliului locale, a deputatilor, senatorilor si a presedintelului de tara. Prin art. 73, din Constituite si ar urma sa se modifice unele aspecte politice si ca organele statului administratiei locale, sa fie ca condamnarile penale sa fie definitive si irevocabile. Libertatea presei potrivit legea 544/2001, CARE prevede acces liber la informatii trebuie revizuita in ce priveste scurgerile de informatii din dosarele penale, astfel incat presa sa aiba acces la timp la toate dosarele penale. .Romania acum are numai servicii secrete in viata politica, de asta nu se lucreaza de loc pentru combaterea milioanele de probleme ale tuturor romanilor.

www.ziarulviitor.ro

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!