UN REGIM POLITIC SI CARE VREA MAI MULT DECAT MERITA SA PRODUCA

Un regim politic care doarme sub dictatura politică foarte mare .
Eco România la puterea liberări care în mod democratic spune că are cel mai legitim Guvern de bobe și toate lumea este mulțimită din politica de cele mai fain guvern din lume și model de guvernare cică pentru alte regimuri politice sub guvernarea liberărilor, ce nu au buget de stat și un proiect sau proiectarea gândurilor ideologie la afacerile publice. În mod democratic Guvernul PNL nu trebuie să fie acum la guvernare și cum se prezintă și se dă de gol spun multe. Un guvern și un partid cred că este mai mult manipulat de partid guvernul și mutat să facă abuzuri grave .

.Guvernul PNL nu este de loc puternic și decât cât dictatura primarilor în două tururi de alegeri. Guvernarea PNL devine guvernarea Basescu și videanu și care promovează bombe funebre și datoriile externe sub Guvernarea PNL a crescut în raport cu rata șomajului moderat. Datoria Guvernului și politicienilor să guvernare și să ofere dezbaterii de utiliate publică. Stresul guvernului a trecut de primul an de mandat și când discuta de spitalele moderne sunt guvernului zero Problemele țării se vor sparge în capul lui Klaus Iohannis și aghiotanții săi deoarece nu produce de loc schimbare să intre iar altă ciumă politică . Liberării au greșit șablonul de guvernare și alături de pararame de la centrul dreapta.

 Ulterior, o, observație, periculoasa este ca guvernul PNL ii este frica de guvernarea slaba și ulterior de prost gestionat de un ministru care nu a construit nici un kilometru de autostrada europeana . Nu este vream de dormit la guvernarea tarii și Guvernul și Parlamentul se afla sub o dictatura dirijata sub aspectele ultra ilustrate. ÎNT-o dictatura hoții și manipulatorii devin proprietarii peste Romania. Respinge recursul compensatoriu și alte drepturile omului pentru ca dictatura trebuie sa aibă securitatea proprie și decât politica România.Se schimba  trei scaune si trebui scaune din  majoritatea parlamentara care nu se schimba asa cum vrea dictatura penalilor și care au uitat de binele făcut de tinerii din Romania și care au ajuns la guvernare din munca lor și nu din munca lui Klaus Johannis cu toate familia lor politica penale si ordinara insa  care le pastorsește și la ucenicie cu sare iodata pe porci din România. 

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro