UN RAPORT EXTERN CE RIDICA PE MILIOANE DE ROMANI IMPOTRIVA UNIUNII EUROPENE

Postat la 

Referitor la Rapoartele de Aderare si care nu respecta cele 17 tratate ale Romaniei, nu face de cat sa scoaterea din joc si sa devina o fractiune politica in numirea procurorilor si judecatorilor europenei. MCV are mari probleme juridice in ROMANIA pentru ca este construit de cadrele politice periculoase si care nu permite de loc tarii acesteia sa fie in randul cu statelor europene. Niciun partid politice ce sunt grupuri de infractorii ce produc politicilor publice penale, nu mai garanteaza in fata Comisiei Europene si Parlamentului, ca in Romania angajamentele sunt destinate fata de lupta pentru crearea statului de drept si ca sistemului judiciar nu va intra in lupta politicienilor penali ce isi achita facturile politice din timpul campaniilor electorale. Lipsa de independenta sistemului judiciar si pune tot mai mult la guvernare sa fie multa coruptiei de toate genurile politice, astfel incat milioane de romani sa nu mai au de loc dreptul la vot, dreptul la munca si la educatiei de calitate superioara in Romania.

 

Foarte multe lovituri politice si de ideologii politice din statutul partidelor politice din Romania in sistemul politic democratic foarte putin si consolidat, a luptat pentru proteste tot mai grave si severe asupra statului de drept in Romania, fiind o decizie politica colectiva din partea partidelor politice. Justitia DIN Romania nu poate sa progrese si nu este de loc lasata in pace , de catre actorii de toate puterile statului.   Nu putem sa proiectam analizele modernizarii, din punctul de vedere juridic al Raportului MCV-, pentru ca unele dintre recomandarile sunt fata de unii actorii politici ce au facut presiuni negative asupra statului de drept din Romania. Romania, de cand se afla sub monitorizare si verificare permanenta are numai probleme tot mai grave si ca statul de drept este analizat ca spor negativ politic, insa  sa puna in pericol integrarea si coeziunii Romaniei la viata Uniunii Europene. MCV trebuie sa vina cu noi guverne in Romania, un nou guvern are nevoie sa fie si sa lase puterile statului  in pace, sa nu depaseasca apa deasupra legilor sistemului judiciar. Romania , a facut foarte multe progrese si evolutii solide  si in privinta luptei agresive asupra coruptiei si era si cazul sa nu fie nevoie sa fie azi inca un caz negativ asupra raportului MCV-ului anul 2019.

 

 

www.ziarulviitor.ro

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro