UN PROGRAM CARE ESTE IMPOTRIVA TARII

 

Actuala majoritate parlamentara cu Guvernul Dragnea in forma prezentata si validata de o majoritate parlamentara cu dosare penale pe rol in afacerile de coruptiei si de lipsa de viziuni de guvernare in toate sectoarele importante din societatea democratica. Clientela penala nu asculta de loc de vocea oamenilor doar tot mai mult se manifesta sever si foarte dur, pe segmentul investitiile straine directe si cele din firmele din Romania. Lipsa unui program de guvernare serios, si de expresa Guvernul penalilor, arata ca in Programul de infrastructura Mare si Mic, arata ce calitatea are nivelului de tari si este tot mai zero. Guvernul PSD, nu vrea sa lanseze planuri de guvernare sustenabile. Sub guvernarea celor mai slabe partide politice si cu zero calitate, isi propune sa aduca noi poveri fiscale anunate in mod public din partea guvernatilor care privesc in mod deosebit la lansarea de noi crize politice si economice, sociale. Criza economica si cea mai slaba politica, coopereaza tot mai mult si sa puna la cale sa aduca noi proteste politice tot mai mult.

Desi, avem jucatorii penalii sa nu guverneze de loc , mai mult merge la guvernare pentru dezvoltarea si cresterea afacerilor de coruptiei prin clientela selectiva din partea partidelor private. Politica personalizata in jurul celui mai mare jucator penal si care arata ca partidele toate sunt din actuala majoritate parlamentara,  nu au de gand sa aduca plus valoare politica de calitate. Limitarea programului de guvernare prin schimbarea guvernului este tot cea mai mare prosta si mai ales nu arta cum sa aduca noi reforme fiscale si bugetare, la nivelul unor state democratice.

 

Guvernul PSD e guvernul baronii de marca ai PSD-ului, deoarece primarii au votat pe acest guvern al baronilor de toate lipsurile de guvernare si de planuri si proiecte zero, sa bucurat cu marea lor majoritate de jucatorii penali pe scena politica e ca se bucura tot mai mult mai puteri si lipsa de guvernare de la firul ierbii.

 

Asa ca politica partidelor penale, nu este ce au votat milioane de romani in alegerile parlamentare, si schimbarea politica trebuie sa fie in jurul unei alternative sustenabila si productiva din punctul de vedere economic si politic. Partidele toate azi de la guvernare au un buget politic de lipsa de realitatea socio-umane, astfel incat, vor fi schimbari radicale impotriva celor care lucreaza mult si pe venituri tot mai reduse. Taxare si impozitarea unor firme care profita din munca romanilor, trebuie sa fie impozitate agresiv si mega controale pe ele. Programul de guvernare al PSD-ului, nu are cum sa fie bun, deoarece nu are proiecte, planuri, si nu genereaza de loc milioane de noi locuri de munca in timpul vierii, la milioane de romani.

 

Angajatorii din Romania care ofera locuri de munca tot mai ieftine si nu sunt de partea Romaniei, sunt revoltati de ce vine de la guvernare, deoarece ei au votat in masa pentru venirea PSD-ului la guvernare. Programul de guvernare nu este de loc pentru definirea unui proiect de mare calitate si de despre limitarea pensiilor de stat, catre firmele starine, arata ca nu partidul privat care folosesc politicii publice anti-sociale si care au votat o motiune de cenzura, pentru impotriva drepturile sociale.  Marile companii vor face tot mai mult uz de evaziunii fiscale si vor apela de munca la negru si venituri tot mai mici, din cauza clientela selectiva de la guvernare care e sunt care conduc acum un guvern de factura politica penala.

 

Introducerea unor noi taxe si impozite fiscale, sunt din partea Guvernului PSD si milioane de romani vor fi sclavii ai oamenilor de afaceri, care nu sunt de loc loiale pentru un mediul de afaceri in credibilitate normale. Trebuie avut un sistem fiscal serios si care sa vina in ajutorul clasei de mijloc, si nu pentru cutuma de penalii care sunt la afacerile de coruptiei cu statul roman, deoarece asa se declara ca asta sunt programele lor politice de guvernare in continuare.

 

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!