UN POPOR SARAC SI DEZBINAT VA RAMANE IN VECI SCLAVUL ALTORA

Exista independenta Justitiei in Romania, dar sunt peste 8 milioane de dosare penale si civile pe rol si nu sunt achitate din care astazi milioane de romani , iar dintre acestea din urma avem o adunatura de penalii politici si coruptii care construiesc propria lor Justitiei de stat. Referitor la apararea drepturilor omului in Tribunalele de stat nu cred ca vor achita dosarul Revolution a trecut peste 30 de ani, si inca se trage de timp. Guvernul PNL-USR, ALDE SI UDRM, sunt pentru politizarea tuturor sectorielle de specialitate din toate parchetele de stat, sa comita abuzuri impotriva populatiei.

Declinul macro-economic al Romaniei avea candva 8 milioane de locuri de munca din care astazi au mai rams din cuaza tuturor partidelor politice cu politici publice penale la guvernare , nu mai mult de 3 milioane de locuri de munca sub decente. Au fost distruse peste 3000 de uzine si fabrici, peste 6 milioane de romani au plecat din aceasta tara pentru ca nu au un trai decent. Cine a fost la guvernare si cate guverne a facut in Parlament. In ceea ce priveste politica partidelor private si parșive si care vand toate bogatiile naturale si industriei financiare , a statiunilor balo climaice, se afl acum la guvernarii de multi penalii de lux si cu costuri uriase.

Sistemul de Justitiei, era unul dintre cele mai bun din Romania, era mai bine vazut cand a fost adoptate Codurile Civile si Penale din anul 1830, era recunoscut ca fiind foarte valoros in intrega lume. Iar astazi cand penalii si Guvernul PNL da cu subsemnatul la marile acte de coruptiei publice, cu fara contracte publice de guvernare in folosul comunitatii. Astazi. Romania are o Justitie neo-colonie cu peste 8 milioane de dosare pe rol de peste 30 de ani, astfel au condus la distrugerea clasele sociale , unde undeva sunt mai multi sclavii pe plantatie din partea partidelor penale si azi la afaceri de coruptei, cica sunt marii intelectualii?

Zecile de reforme penale u fost introduse pe gat unui sistem care nu are de loc separarea puterilor in stat, si miroase a fi in colaps, iar cetatenii Romaniei mor cu zile din cauza unui sistem birocratic si corupt in care sunt cheltuite sume de miliarde de euro si nu ajung la abolirea saraciei si coruptiei din timpul guvenrii ciumelor galbe . In ultimele 23 de ani, au fost romani care sunt mai bolnavi si fapt de care, in fiecare zi se sinucid 100 de persoane din cauza lipsei de transparentei. Jucatorii politici au facut ca mare majoritatea institutiilor fundamentale sa devina instrumente politice pentru a satisface cerintele tuturor penalilor. CATE ACTE DE coruptiei se petrece acum la focare de glote de penalii de lux, si Justitia si statul de drept , devine tot mai vizibila sub lentilele tuturor penalilor galbeni.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro