UN PAS MARE PENTRU POLITICA DE AZI

 

 

Guvernul Ponta 4, nu vrea cresterea economică şi tine foarte mult la promovarii şi cresterii ai coruptiei  şi indexarea somajului, deoarece are in programul de guvernare, respectiv noi cresterii ai saraciei guvernamentale şi cu fara programe reale de guvernare de care sunt nevoie pentru combaterea corupţiei şi saracia severă, de la cea mai mare adunătută de guvernarea partidelor private. Romania are nevoie de un guvern de combaterea celor 22 de milioane de probleme ale romanilor si care sunt expresia politica ale politicienilor de la guvernarea ciolanelor de lux. 

Guvernarea poverii fiscale şi de extinderea afaceri de coruptie şi sclaviei pe cap de locuitor, este tot mai bine indexată la guvernarea coruptilor şi pentru noi corupti, având astfel vad mare de clientela politică, decât de programe şi reforme legislative in programul de guvernare din toată tara. Degeaba are guvernul Ponta 4, majoritatea parlamentară in Parlament, daca nu munceste la legiferarea legilor şi schimbarea guvernului Ponta 4, care guvernează tot mai mult pentru partidele lor private si cu fara viziune de tara, pe urmatoarea perioadă.

 

Puterea executivă desi in practica au un guvern in Romania care este lipsit de guvernarea economică si care are in exclusivitate din partea regimului PSD, tot mai multe dosare penale de afaceri de coruptie in gestiunea comisiilor de judecată, nu are principii de guvernare in Romania si numai pentru guvernarea tuturor partidelor de politică privată, care aduce milioane deservicii Romaniei si pe plan international, cu politica lor expirată si care nu guvernează la guvernarea oamenilor .

 

Românii sunt consideratii de puterea executivă şi cu număr mare de partidele penale şi cu dosare de afacerilor de coruptiei, la guvernarea penalilor, din ce in ce marfuri care sunt utilizate pentru profituri mari şi cresterea averilor ai penalilor din actuală majoritatii parlamentare.

 

Alegerile anticipate care vor fi in anul 2015, sunt foarte importante pentru românii cu drept de vot, dar nu pentru partidele politice de la guvernarea ciolanelor de lux, care se vând tot mai ieftini pentru a pune mana pe puterea legislativă si executivă,  şi pentru a nu lua un guvern de guvernarea actuala la problemele in realitatea economica şi lupta impotriva coruptiei si săraciei severe din cele 22 de milioane de probleme care sunt problemele politicienilor din clasa politica.

 

Numar mare de politici care sunt benefice pentru tineri nu au fost adoptate intr-o parte şi sunt casate, de guvernul Ponta 4, pentru ca românii tinerii sa nu fie cu viitorul lor in România, si sa plece din tara lor mama şi tata, pe alte meleguri straine. România din cauza excutivulului de la guvernarea ciolanelor de lux, are mega datoriilor externe ale Romaniei, pentru romanii la nesiguranta locurilor de munca care au ajuns principalele probleme fundamentale de tara si in sfera politica internatională.

 

ZiarulViitor.ro

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!