UN PARTID FOARTE MIC CARE NU MAI ARE CALITATEA PENTRU GUVERNARE

Un partid de sub 20 la suta nu mai poate sa fie la guvernare in continuare. Nu numai Dragnea si-a batut joc de referendumul si si alti alocalitii di politica guvernamentala. Lovitura dura pentru PSD-SI ALDE care au pierdut milioane de voturi , si inca nu mai au de loc oferte politice serioase, pentru a mai guverna .Liderii europeni au declarat ca nu sutine pe liderii politice de la Bucuresti, care sunt cu focare grave de afacerile de coruptiei si care distruge milioane de romani, sa fuga mai repede din aceasta tara. Guvernul PSD- care a fost foarte multe in viata politica din Romania, suntine ca ar mai trebuie sa vina la guvernare cu alt guvern, iar remanierea guvernamentala este benefica si pentru partid. Guvernul PSD sa laudat cu cea mai bogata crestere  a pensiilor, salariilor si alte promisiuni electorale, cum ar fii nerealizarea celor mai putin 1000 de kilometri de autoastrada si alte drumuri expres europene, din banii europeni, iar ministerele ale Guvernului colaitiei sunt cu zero fonduri europene si integrare europeana pentru Romania in anul 2018.

Realitatea politica, este ca PSD se afla la sub 20 la suta, in ceea ce ar mai putea vota milioane de romani la noile alegerile europene. PSD, nu mai are alta forma politica de coabitare si multi liderii politici grei, vor pleca din acest partid pentru a fii steres  acest  partid din registrul partidelor politice pentru alegerile europene.

Intrucat liderii PSD nu au cum sa guverneze si au croit un Program de Guvernare care nu isi onoreaza de loc promisiunile electorale, si cresterea economica care este atat de mica si nesemnificativa sa sustina modernizarea nivelului de trai, si politicile publice privind dezvoltarea si cresterea proiectelor de investitii in infrastructura mare si mica. La bataia de joc pentru referendumului pentru familia traditionala, a fost mai multi actorii politici care au avut discursuri politice penibile si mai ales au protestat impotriva Drepturilor Omului la scara deschisa. Milioane de romani nu au venit la urne , pentru ca nu mai au de loc incredere, de ce sa voteze legalizarea familiei traditionala si au promovat legea legislativa pentru parteneriatul civil.

Demers tot mai otravit si infect al viermilor si fantome politice au politizat o tema politica de inters major prin liderii penalii si-au batut joc de temele ale societatii civile, care erau adoptate in anul 2016, si care au fost respinse de o adunatura de penalii si resturi de oameni.

Sa organizezi o mare petrecere proasta pe sute de milioane de euro, si PSD care si alte partide politice parlamentare au fost centru a nu trece de loc referendum sa nu mai avem bisericii crestine, si sa nu mai recuoasca nimeni ce este o familie normala fiind celula sociala din secoului al XX-. Nu numai  ca nu au fost campanii de publicitare si mai ales sa au dorit sa nu atinga pragul minim, pentru a fii o prezenta mica. Asta  se face politica la noi, cum sa creezi locuri politice negative si care sa distruga atentia la ce este mai important. A fost foarte prost gestionat si construit ca atara. Era un demers foarte serios si care acum nu mai exista de loc proiecte serioase pentru RoMANIA DE AL 100 de ani.

Cel mai mare dezastrul va fii pentru toate partidele care au fost impotriva referendumului , intr-adevar PSD , daca mai are 20 la suta. USR de la 9 la suta, la 2 la suta. ALDE nici nu va fii partid parlamentar european. PNL care a fost pentru si a fost multe vocii penale si care au dosare penale pentru marea lor afacere de coruptiei, vor plati scump si mai ales se vor imputa toata resturile lor politice la alegerile viitoare. Numai ca nu numai la PSD a fost in opoztiei si a distrus si mai mare manipulare fiind aservita de tot formularea derapajelor majore care au distrus corpul electoral al tuturor alegerilor democratice din Romania in toata Tara. Prezenta la vot va fii tot mai mica pentru toate alegerile parlamentare, pentru ca toata lumea se pricepe la politica salbatica si sa distruga, dezbina, interesele fochiste, si cele mai marunte.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor