UN NOU INCEPUT PENTRU ROMANIA NU VINE DIN PARTEA GUVERNULUI PSD/ALDE

 

Un nu inceput pentru Romania, din partea Guvernului PSD/ALDE nu vadeste de loc milioane de romani. Romania are lipsa de milioane de noi locuri de munca, crestere economic care nu exista de loc in viata tuturor romanilor, schimbari economice moderne si care nu coopereaza de loc cu Programul de guvernare al colaitiei PSD/ALDE. Nu avem de loc un Program de guvernare de dezvoltare si crestere a nivelului de trai, in 20 de ani, milioane de pensii si milioane de salarii sunt tot mai mici de la zi la zi. Este o criza politica periculoasa si care se manifesta tot mai agresiva asupra satului romanesc, orasele din toata Romania. Romania, pentru 20 de ani, nu are de loc proiecte si programe pentru aceasta tara. Unde exista prestinsa cresterea economica cu care se lauda guvernarea tuturor penalilor de la partidele private si care ucide acesta tara la guvernare tot timpul.

Clasa politica se confrunta cu cele mai mari probleme politice, deoarece au prea multe elite penale si care au prea multa experienta la distrugerea de milioane de romani. Cu o rata a somajului de peste 30 la suta, si 5 la suta oficiala, cresterea economica nu exista de loc din Programul de guvernare , iar lipsa de dezvoltarea si iar crestere economica nu exista de loc. Problemele politice ale partidelor de guvernare sunt expresii cadrului politic din sfera sistemului politic romanesxc, ai mediul de securitate si plasa de ajutor social din partea Statului roman, nu exista pentru ca locuri de munca sunt numai la evaziune fiscala. Populismul penalilor si mercenarii care sunt in crestere la guvernarea lor ca pe o afacere de familie si toate amantele lor, au creat un Program de guvernare care sa spere creiere bazar unui program politic care cere numai taxe si impozite tot mai multe.

Increderea romanilor in schimbarile politice nu sunt de loc bune, exista lipsa de alternativa politica so prin lipsa de incredere in partidele politice , romani nu vor sa mai vina la urne, pentru ca ofertele politice sunt tot mai vechi si care usura rau la buzunare, si care instututiile de forta , au devenit un pericol pentru securitatea oamenilor. In acest scop, au fost lansate numai partide politice private care primesc miliarde de euro de la statul roman, care statul de drept este lipsa de separarea puterilor in stat, si in aceasta perspectiva se doreste lichidarea sau fuga creierilor tinere din acesta tara. Nu exista de loc proiecte pentru dezvoltarea si reabilitarea drumurilor europene si cele economice, iar Guvernele PSD/ALDE nu a creat niciun kilometru de autoastrda in 3 ani, de numai scandaluri politice tot timpul. Au jefuit miliarde de euro din partea statului de drept, ca sa devina ei statul paralele condus de lichelele si cozi securiste la guvernare in continuare. Este nevoie de o noua politica interna de tara, si proiecte publice si durabile, pentru a cresteste bunastarea sociala, nu asa cum tocmai pretinde numai partide de stanga, care PSD nu mai este un partid politic pentru chiar PSD, dupa lipsa de modernizare a nivelului de trai si domenii comparative asupra instustralizarea macroeconomice.

 

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !