UN NOU GUVERN VINE IN ROMANIA

 

Romania se alege cu un alt nou guvern, dupa reorganizarea puterii executiva de stat de la zero. Cel  mai mare scandal politic a inceput in continuare acum la nivelul guvernarii PSD. Haos pentru mai multe functii la Guvernul PSD, sunt cu bataii pe secretari de stat si alte scenarii care ar putea impinge guvernul sa fie mai deschis spre alegerile de la zero. Ce politicii publice sunt axate de acest Guvern si care ar putea rupe PSD in doua tabere politice. Jocul dea guvernarea a inceput nu avem de loc un Program de guvernare al Guvernului PSD sa fie mai serios. Razboiul intre ALDE SI PSD cu Dragnea cine ar putea obtine mandat politic din partea Congresului PSD pentru a fi numarul ,,1.

Anul 2018 este un an foarte greu din punctul de vedere ca, pentru razboiul din PSD, are loc cea mai violenta batalie, pentru privilegii si nu persoane publice sa poata obtina un loc de munca din partea Statului Roman, sa fie cu masura ce ne apropiem de cea mai elocventa criza politica si negocierile sunt tot mai necunoscute si din partea partidului de guvernare. Iar o ruptura politica intre PSD cel mai mare lider politic si liderii sau baronii localii ar putea fi un test de guvernare sau o minge aruncata in curtea PNL-ului sa preia guvernarea pe caii democratice. AZi, cam toate partidele politice din Parlament au agenda politica noua si vor sa vina mai repede alegerile democratice.

Sub prezenta unor surse politice , PSD ar putea fi votat sa isi retraga propriul sef  de executivi si lista de ministrii care sa impuna ca nu poate sa guverneze, oricum nu a guvernat cu nimic serios. Nr. doi din partid are alt plan politic sa vina cu un alt guvern si alternativa la guvernare impotriva Guvernului PSD si asupra Programul lor guvernare ce este una de demisia premieriului, astfel vor pune toate  demisiile pe masa si convocarea Parlamentului.

 Anul 2018, nu este de loc bun de partea PSD ar compica circul  astfel si razboiul din interiorul psd si alde pentru ca acest partid sa mai fie in buletinele de votare la noile alegeri electorale. Alegerile europene din anul 2019/mai, ar putea veni cu un alt nou guvern mai bun si mai cu multe milioane de voturi. INS,  PSD acum se afla in toate sondajele electorale ce este singurul partid de guvernare ce avea 3 milioane de voturi si care mai are 1 milion de voturi. Klaus Iohannis este si liderul clasei politice si are tot mai multe drepturi sa faca mai multa politica care i-a avertizat pe satelitii de social-democrati ca nu mai merge cu propaganda si manipularea schimbarilor asupra legilor justitiei din Romania.

 

ZiarulViitor.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!