UN NOU GUVERN VINE IN ROMANIA

 

Romania se alege cu un alt nou guvern, dupa reorganizarea puterii executiva de stat de la zero. Cel  mai mare scandal politic a inceput in continuare acum la nivelul guvernarii PSD. Haos pentru mai multe functii la Guvernul PSD, sunt cu bataii pe secretari de stat si alte scenarii care ar putea impinge guvernul sa fie mai deschis spre alegerile de la zero. Ce politicii publice sunt axate de acest Guvern si care ar putea rupe PSD in doua tabere politice. Jocul dea guvernarea a inceput nu avem de loc un Program de guvernare al Guvernului PSD sa fie mai serios. Razboiul intre ALDE SI PSD cu Dragnea cine ar putea obtine mandat politic din partea Congresului PSD pentru a fi numarul ,,1.

Anul 2018 este un an foarte greu din punctul de vedere ca, pentru razboiul din PSD, are loc cea mai violenta batalie, pentru privilegii si nu persoane publice sa poata obtina un loc de munca din partea Statului Roman, sa fie cu masura ce ne apropiem de cea mai elocventa criza politica si negocierile sunt tot mai necunoscute si din partea partidului de guvernare. Iar o ruptura politica intre PSD cel mai mare lider politic si liderii sau baronii localii ar putea fi un test de guvernare sau o minge aruncata in curtea PNL-ului sa preia guvernarea pe caii democratice. AZi, cam toate partidele politice din Parlament au agenda politica noua si vor sa vina mai repede alegerile democratice.

Sub prezenta unor surse politice , PSD ar putea fi votat sa isi retraga propriul sef  de executivi si lista de ministrii care sa impuna ca nu poate sa guverneze, oricum nu a guvernat cu nimic serios. Nr. doi din partid are alt plan politic sa vina cu un alt guvern si alternativa la guvernare impotriva Guvernului PSD si asupra Programul lor guvernare ce este una de demisia premieriului, astfel vor pune toate  demisiile pe masa si convocarea Parlamentului.

 Anul 2018, nu este de loc bun de partea PSD ar compica circul  astfel si razboiul din interiorul psd si alde pentru ca acest partid sa mai fie in buletinele de votare la noile alegeri electorale. Alegerile europene din anul 2019/mai, ar putea veni cu un alt nou guvern mai bun si mai cu multe milioane de voturi. INS,  PSD acum se afla in toate sondajele electorale ce este singurul partid de guvernare ce avea 3 milioane de voturi si care mai are 1 milion de voturi. Klaus Iohannis este si liderul clasei politice si are tot mai multe drepturi sa faca mai multa politica care i-a avertizat pe satelitii de social-democrati ca nu mai merge cu propaganda si manipularea schimbarilor asupra legilor justitiei din Romania.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !