UN NOU GUVERN SI SERIOS PENTRU MILIOANE DE ROMANI

Romania are nevoie de venituri decente, nu sclavie! Nu avem de loc voie sa avem Guvern penale, care apara hotia, coruptia, minciuna, si manipulatorii de politicienii penali acum la guvernare locala si guvernare centrala .Guvernele PSD-ALDE, cu cel mai penibil programului sau de guvernare, care s-a programat a fi un program pentru cresterea economica, lanseaza noi crize financiare si nu are banii pentru construirea de infrastructura rutiera, si de asta nu avem marii investitorii mondiali. La mai bine de 3 ani, guvernarea cea mai salba si care nu are o viziune serioasa pentru reducerii impozitului pe profit pana in 2025, la cel putin 25 la suta, a venit acum cu o noua lozinca pentru promovarea muncii la negru, prin eliminarea salariului minim in sectorul privat, astfel incat sa fie legalizata evaziunea fiscala, si efectele perverse, sa fie la promiterea de noi promisiuni electorale ieftine. Guvernul rebuturilor politice si care stimuleaza prostia si cele mai mici venituri, inca nu este pregatit cu proiecte legislative in vederea creeri de noi locuri de munca.

Pentru ca se vrea o economie de piata la negru si miliarde de euro din munca cu fara contracte de munca, avem de a face cu Guvernul care prospera, in a face praf si sa isi bata joc de veniturile tuturor romanilor. In acest cadru, nu mai avem sindicate sa protesteze impotriva gravelor derapaje politice cu impact durabil, trebuie eliminat din functie Guvernul poverilor fiscale si care lucreaza sa lucreze milioane de romani la negru. Imposibilitatea de avea economiei pentru modernizarea veniturilor, pentru a apara si a face grafice si stabilirea unor venituri decente.

Democratia penalilor de varf, este sa fie tot mai multe rebuturi politice si expirate la guvernare dintre functionariii din administratia centrala si administratia locala si sa nu respecte de loc contractul politic cu privire la promisiunilor electorale.

Potrivit Guvernului Dancila care lucreaza ptr cea mai mica crestere economica, pentru zero kilometri de autostrazi publice, zero noi locuri de munca mai bune, si pentru ca milioane de romani sa fie cu cele mai reduse venituri si in anul 2018 pentru anul 2020. Totodata, Guvernul socialist si cu mega penalii au programat Republica Penailor, in vederea sa fie milioanele de romani cu sub 200 de euro in anul 2018. Este nevoie de o noua fundatie politica si serioasa, care sa fie pentru modernizarea nivelului de trai si garantarea drepturilor omului sa fie si in Romania.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !