UN NOU GUVERN ESTE APROAPE DE LANSARE ÎN ROMÂNIA

 

Se schimbă guvernul Ponta 4, de la guvernarea executivă şi pierde şi din majoritatea parlamentară din cadrul Parlamentului, nu din cauza că în România sunt numai cutremure, şi din cauza că Guvernul PSD, nu guvernează cu nimic din punctul de vedere economic în anul 2015, care are cele mai multe măsuri de austeritate din clubul Uniunii Europene. Cresterea economică de sub 2 la sută, pentru anul 2015, din programul de guvernare al PSD-ului, este programată să fie în anul curent, şi care afectează şi economia Uniunii Europene, deoarece comunică între ele.

Viziunea preşedintelului tuturor românilor este unică, deoarece nimeni din zona politică, nu ştie ce gândeste noul presedinte Klaus Johannis, despre schimbarea actualului guvern, care nu are programe serioase de guvernare economică, la nivelul anului 2015. Guvernarea Ponta 4, nu prevede nicio măsură de relansarea economică şi al nivelului de trai, întrucât toate veniturile ale românilor sunt la nivelul anilor 1989-2000.

 

Guvernul Ponta 4, are zilele numărate şi în primăvara anului curent, nu va fi la guvernarea legislativă, deoarece pierde capital politică din actuala majoritate parlamentară, astfel se lansează o nouă majoritate parlamentară, cu propriul lor guvern, de ideologie politică de centru dreapta, care adoptă noi programe economice de guvernare, asupra combaterii sărăciei şi corupţiei.

 

Noul Executiv, prevede sub 20 de ministere, de la 6 partide politice şi parlamentare, care vor garanta pentru noul Executiv, în fata Senatului şi Camerei Deputatilor, din punctul de vedere politic. Regimul PSD, a prezentat un clan politic extrem de negativă asupra politicii externe, deoarece guvernarea poverii fiscale, au guvernat pentru guvernarea personală, prin reducerea investitiilor în zona infrastructurii economice din toată tara.

 

Klaus Johannis a declarat, după ce a fost ales presedintele tuturor românilor, că îşi doreşte foarte mult, să lucreze cu un nou guvern de factură economică la guvernare, deoarece actualul guvern are majoritate parlamentară de peste 300 de mandate, şi nu poate fi schimbat, pentru că nu îi permite actuala majoritate parlamentară, care este expresia guvernului, şi care este de slabă factură politică.

 

Pentru noul guvern din zona partidelor de dreapta, şi alte partide parlamentare, prevede un nou program de guvernare economică foarte solid, având în vedere că programul de guvernare este în lansare publică, pentru luna viitoare. În noul program de guvernare, aduce mai multă putere economică, prevede reducerea poverii fiscale, care au fost sub guvernării regimului PSD, de la taxa pe stâlp, şi reducerea tva-ului la nivelul anului 2000.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro