UN NOU ATAC VIOLENT PENTRU PSD SI MAI ALES PNL

Deputatul Iulian Bulai a lansat, luni, un atac dur la adresa PNL. Mărul discordiei este moțiunea simplă împotriva ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc. Acesta este nemulțumit că PNL a solicitat sprijinul PMP, necerând același lucru și celor de la USR. Liberalii nu au întârziat și le-au oferit replica partenerilor din opoziție.

Deranjați de atacul deputatului Iulian Bulai referitor la lipsa implicării PNL în construcția autostrăzilor, liberalii scot de la naftalină realizarea a 72 de kilometri de autostradă în timpul ministrului Transporturilor din 2007, Ludovic Orban.

„În timpul mandatului lui Ludovic Orban, 72 de kilometri de autostradă au fost finalizați, adică vreo 10% din toți kilometrii de autostradă pe care îi are România. În 2007 a fost elaborat Studiul de Prefezabilitate pentru autostrada Tg. Mureș – Iași – Ungheni – ministrul Transporturilor de la PNL, Ludovic Orban.”, conform informațiilor puse la dispoziție de PNL. Deputatul USR, mai arunca cu vorbe grele si la adresa proastei guvernarii PSD-ALDE, care au promis peste opt spitale regionale in toata Romania, si nu vor sa consume liderii partidelor aflate azi la guvernare din fondurile de coeziunea sociala, si pentru combaterea saracie si saomjului in Moldova.

Motivul nemulţumirii este legat de faptul că liberalii au depus iniţiativa doar alături de PMP, fără să ceară şi susţinerea USR.

„PNL este condus de un fost ministru al Transporturilor care nu a făcut mai nimic bun în vremea mandatului său. Iar acum ce face PNL? Strânge semnături în Moldova pentru A8, deşi nu au făcut nimic ani de zile pentru autostrăzi în cea mai săracă zonă a ţării. Ştim bine ce e PNL, are istoria sa… De ce îi atac acum pe liberali? Pentru că ar fi trebuit să anunţe şi USR, să ne ceară sprijinul pentru această moţiune simplă împotriva ministrului Transporturilor, nu să auzim din presă de ea”, a izbucnit Iulian Bulai, conform RTNews.

„De 30 de ani conduceţi această ţară împreună cu PNL şi nu aţi făcut nimic pentru autostrăzi. E o mare lipsă de respect faţă de moldoveni. În Moldova aţi făcut fix zero. Şi acum atacaţi cea mai mare iniţiativă civică pentru autostrăzi!” a continuat deputatul USR.

Atacul la PNL este primul de acest fel înainte de campania electorală pentru alegerile europarlamentare. Liderii liberali au cerut un pact de neagresiune între partidele din opoziţie, motivul fiind acela că duşmanul comun este PSD.

Moţiunea simplă împotriva ministrului PSD al Transporturilor a fost iniţiată de PNL şi PMP, fără USR, şi va fi dezbătută azi de plenul Camerei Deputaţilor .

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro