UN MITING NOU SI NU PREA MARE ESTE IMPOTRIVA ANTICORUPTIEI SI STATUL DE DREPT

 

Guvernul PSD-alde, nu produce de loc milioane de locuri de munca dupa ce milioane de romanii pleca din Romania, din cauza ca sunt lipsa de locuri de munca si venituri tot mai mici si din cuaza lipsei de activitatii financiare serioase. Multe orase din Romania sunt goale si produce nimic deoarece Statul nu face nimic pentru milioane de romani. Un miting nu pentru guvernare si impotriva luptei adresate statului de drept si pentru impotriva anticoruptiei vin si in Romania, faptul ca nu avem stat de drept sunt foarte multe elemente care afecteaza in mod direct procesul de democratizare si stabilitate politica. 28 de ani, toata clasa politica se ocupa cu cu circ ieftin si mult populism. Romania, nu este de loc o tara libera, in care se petrec numai milioane de abuzuri politice si care au efecte periculoase. Populismu si neo populism care se manifesta prin actorii politici si care sunt expresia instututii din aceasta tara, se afla sub lovituri de stat de drept si se opune tot mai abuziv sa ofere o guvernare si toate deciziile lor sunt extrem de proaste de la zi la zi. cde ce au chemat oamenii in strada pentru a organiza o noua paradiga politica asupra atelierele penalilor.

 

Romania prin clasa politica, partide politice, actorii politici de azi la guvernarea  centrala si locala, nu vor sa vina statul de drept in aceasta tara si se comit foarte multe abuzuri si problemele tot mai slabe sunt generate de legile legislative croite de vedetele penale si care protesteaza azi impotriva drepturilor omului si drepturilor oamenilor la locuri de munca si un sistem de asistenta sociala de prima mana. De cand. au venit calici la guvernare au saracit Romania si nu mai are de loc peste 20 de milioane de persoane si sunt sub 10 milioane de persoane.

 

Animalele politice au distrus sute de mii de firme, si au indatorat pe statul roman, la miliarde de euro, pentru inca 2050 de ani, nu se poate afirma ca avem un guvern democratic cand tot timpul se ocupa de propaganda electorala mincinoasa si comite numai acte de coruptiei cu taxe si impozitele oamenilor, astfel incat fiind investitii politice ale penalilor si nu se face nimic la cate de multe sunt de facut. Manifestarea penalilor este distrugere statului de drept, coruptia, sa fie cel mai bun program de guvernare si care partidul social democratilor penalilor se vor opune tot mai mult pentru coruptia a ales la urne si votul este sa facem noi circ si noua criza economica. Programul de guvernare ale penalilor de lux si care si viseaza ca sunt la guvernare si ca guverneaza in conformitate cu tuturor problemelor oamenilor, au nevoie de un nou guvern sa devina mari guvernantii in actele lor politice si formidabile.Din ce in ce mai rau este in Romania, deoarece un roman nu face nimic cu 1500 de ron, pentru ca toate sunt scumpe si milioane de roamani, nu au de loc motive seriaose sa lucreze pentru aceasta tara.

 

www.ziarulviitor.ro

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.