UN JURNALIST AGRESAT ÎN TIMP CE MUNCEA

 

 

Jurnalistul de la Agenţia de presă ,, MicNews.ro”, a fost agresat pe domeniul public, în timp ce făcea o anchetă pe teren, privind consumul de droguri, într-o unitate comercială, care conform legi, nu avea voie să vândă astfel de tipuri de marfă, deoarece consumul de droguri, este interzis în hipermarketurile din România, pentru a fi vândute la minori sau alte grupuri de vârste de cetăţenii europene, potrivit directivelor Comisiei Europene.

Jurnalist agresat de mai multi agenţi de la SC ASTRA NOVA SECURITY SA (Video) !

Clipboard03

Reporterul Mihai Caldararu, de la Ziarul MicNews.ro, a fost bătut ieri in jurul orei 13:00, in timp ce  făcea o anchetă la un restaurant din zona Unirii, unde se vinde diferite articole de marfă care sunt interzise de lege. Jurnalistul s-a asezat la  o masa, in care a apărut numitul Burcea Claudiu ( FOTO),  angajat al SC ASTRA NOVA SECURITY SA, punându-i întrebarea de ce  işi permite sa întrebe pe clenţii, dacă se vinde droguri in acest  magazin şi cine aduce droguri in această unitate ?

Jurnalistul nu a spus nimic de acest caz,  ca se ,,vinde droguri” agentul de la pază, la agresa fizic şi verbal, prin a lua pe sus, şi ulterior la bătut, care scandalul a fost intreţinut  si bineinteleţ cu multe insulte din partea individului din film de la pază. Mihai Caldararu  s-a ridicat de la masa si  a dat sa plece spre ieşire dar  a fost urmărit de către societatea de pasă cu sub numele de  Burcea Claudiu, aducându-i jicniri, precum că dacă îi dă un ,,pumn îl omoară” care se vede şi fii vizionate pe filmare. Ţinem sa precizăm faptul ca Mihai Caldararu  jurnalistul ziarului Mic News a fost bătut, potrivit Titan.ro pâna la etajul 1, iar agenţii de paza au încercat sa-i smulgă mobilul si l-au înjurat şi batjocorit,  de mai multe persoane şi care ulterior i-au sărit în ajutor jurnalistului şi Serviciul Unic 112. Potrivit Serviciului Unic de Urgenta 112, acest caz se află raportat la Secţia de politie din zona Unirii.

Agenţii  de la Secţie 10 politie au procedat la  legitimarea persoanelor implicate în acest eveniment.Clipboard08

Tot incidentul s-a petrecut cu mult scandal, deoarece reporterul  făcea nişte investigaţii aflate de la o sursa tot din presa locală, legate de anumite persoane care vând droguri în magazin în timpul nopţii.

Clipboard01

Clipboard05

Clipboard06

După anumite investigaţii făcute în magazin de către politistii sectiei 10, reporterul :Mihai Caldararu, a fost invitat la sediul secţiei de politie să dea o declaraţie împreuna cu martorii care au asistat la acest eveniment neplăcut. Având în vedere,  accidentul  se află şi în evidenţa Purtătorul de Cuvânt, al Politiei Capitalei, care au demarat la rândul lor, o anchetă şi care vor retrage licenţă de pază la firma de pază, care au agresa reporterul de la Micnews.ro

 ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.