UN GUVERN PLIN DE AERE SI CARE A UITA DE ALEGERILE DEMOCRATICE

Proiectul de stat pentru asigurărilor sociale și de creșterea nivelului de trai va fi din nou la zona de noi crize financiare și diminuare tuturor veniturilor oamenilor. Guvernul PNL, are o politica sălbatica și nu merge la guvernare în conformitate cu ideologia și programul politic național liberal. Este o guvernare care a venit la furat și la creșterii de noi datorii externe în numele tuturor romanilor.

Un nou buget de stat cu mari probleme economice și care merge pe toate domeniile economice și nu oferă de loc protecției sociala. Lupta împotriva corupției publice a devenit o afacere de guvernare pentru Guvernul PNL, deoarece au făcut numiri de secretari și șefii de agenții de stat, în funcție de clientela politica.

Afacerile de corupției guvernează tot mai bine toată România, de la contracte de miliarde de euro de la guvernare pe lângă zero programe publice de investiții în oameni. România nu a rezolvat de loc marile cazuri de corupției funcționala, întrucât se cere banii europenei pentru creșterea și dezvoltarea corupției publice.

Avem un Guvern plin de penalii și contracte de afaceri de corupției profitabile cu statul roman, care taie prosperitatea economica, adică creșterii de salariile și pensiile oamenilor, cu peste 50 la suta.

Avem un guvern al măsurilor de austeritate și care nu vrea sa muncească după ce a avut multa putere politica din partea alegerilor europene și cele de stat, PSD, devine și mai mic de cât PNL, dacă nu vrea sa se dezica cu privire la un Guvern nedemocratic și care face abuzuri grave și derapaje de la Constituția tarii.

Dorim sa evaluam activitate Guvernului PNL care este în afara legii fundamentale și care își închei contracte de corupției cu marile companii private, pentru extinderea sclaviei moderne și alungarea la cos de gunoi, a proiectele mari de investiții regionale.

Guvernul nu vrea sa creeze noi locuri de munca și decente pentru ridicarea nivelului de trai și pentru progresul democratic și parcursul ROMÂNIEI la valorile tradiționale.

Proiectul de stat pentru asigurărilor sociale și de creșterea nivelului de trai va fi din nou la zona de noi crize financiare și diminuare tuturor veniturilor oamenilor.

Guvernul PNL, are o politica sălbatica și nu merge la guvernare în conformitate cu ideologia și programul politic național liberal.

Este o guvernare care a venit la furat și la creșterii de noi datorii externe în numele tuturor romanilor.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro