UN GUVERN NOU PENTRU O NOUA GUVERNARE

 

Guvernul PSD &ALDE , nu ofera de loc bunastare economica si sociala din programul de guvernare si nu comunica de loc cu directivele europene, deoarece asa au votat peste 3 milioane de romani impotriva 18 milioane de romani, pentru cresterea somajului la toate varstele si pentru cea mai mica crestere economica din 30 de ani.  Pentru aducerea la guvernare de noi crize economice prin lansarea infaltiei si asa au votat milioane de romani, pentru cimele rosia ca ciupercile otravite de pe scena politica.

Lupta pentru putere in guvernare este pentru rezolva intern si multe clanuri penale si niste penali care au pus mana pe interesele tarii . Acest model de guvernare pentru saracie extrem si multa coruptiei de toate culorile politice este de 20 de nai, astfel incat statul roman sa nu mai ofere de loc bunastarea economice si nu poate permite sa creeze ingrijirea copiilor prin bunastarea familiei.  Se vrea cele mai mici venituri, o ora de munca sa fie paltita la sub 1 euro, pe ora, in anul 2018. Nu avem de loc politica de guvern pentru crearea de noi locuri de munca si pentru dezvoltarea cresterii economice.

In Romania, icoana penalilor si poponarilor care se fute cu animalele politice penale pentru putere a ajuns ca curvele lor penale si toti poponarii sa fie model de Statul de drept si care violeaza toate drepturile omului si la demnitate si proprietate personala. In Romania, dupa numirea  Guvernelor care mai penale de la zi la zi, nu mai vor de mult timp sa guvernez astfel incat milioane de romani o duca mai rau si prostia si lasitatea curvelor si camatarilor sunt la cote maxime. Au produs  toti porcii si vitele din toate zonele politice sa guverneze tot mai mult impotriva interesele in randul oamenilor care lucreaza mult in cadrul coruptiei si boala bolnavilor de prea multa putere.

Guvernele penale si alte noi cime si probleme grave care le fundamenteaza prin cadrul legislativ care inca functioneaza intre 2016-2017,2020, astfel incat serviciile de drepturi penale si apararea drepturilor si privilegii mai multe si inalte pentru toate clanurile medievale  sint sub umbreala clubul penalilor care au organizat noi lovituri de stat impotriva dezvoltarii si cresterii economice in randul romanilor, cu zero venituri si zero angajatorii care sa ofere servicii sociale si securitatea locurilor de munca in vederea ocuparii fortei de munca activa si care lucreaza la negru cu zero proiecte sociala durabila.

Labele penalilor de lux si cu ajutorul unor firme private, au distrus sistemul fiscal, astfel incat este nevoie de un nou cadrul al muncii si cordul fiscal de fapt sa creeeze stabilitate economica si modernizarea pietei de munca care acum nu este de loc in stare sa genereze de loc locuri noi de munca. Programul de guvernare a toti penalilor din clubul niste penalii pe functii publice si cu salarii de miliarde de euro, a furat miliarde de euro, de la Romania care nu mai are de loc milioane de romani sa gandeasca pentru o noua axa a dezvoltare si modernizare sistemului politic modern.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !