UN GUVERN MARE ŞI CU FOARTE MULTE PROBLEME

 

 

România are un potenial de investitii foarte mare şi nu poate adera din nou la progresul de programe foarte serioase, in zona infrastructurii de deschider ai cresterii economice şi dezvoltarea agriculturii moderne, deoarece are parte de Guvernul PSD cu partide de 1 la sută, care creează deservicii de guvernare şi aduce ca reper de guvernare, multă birocraţie şi corupţie de spalare de bani pe masa guvernului Ponta 4, de la Palatul Victoriei.

 

Proiecte de infrastructurilor de dezvoltarii şi cresterii economice şi indexarea veniturilor ale 86 la sută dintre românii cu drept de vot, sunt zero în anul 2015. Din partea guvernului de numai partidele private şi nu al României asa cum ar trebuie sa fie pentru binele României, nu are programele de guvernare de gândire economică şi nu prevede să aducă investitii mari şi de aderarea la progresul economiei stabile şi puternice, astfel ca stabilitatea politică să fie cu fara Program de guvernare la realitatea economiei în anul curent. De asta, nu se vede ca economia mediului de afaceri să producă locuri de muncă de prima mână, şi nu produce cresterea economică de buna calitate.

 

Si cand asupra Programului de guvernare al Guvernului PSD, care nu este opotimizat în raport cu evoluttiile economiei modiale, este tot mai mult impotriva mediului de afaceri şi impotriva românilor cu drept de vot, pentru a extinde procesul de votare şi la minori, care abar nu au ce prevede oferta electorală din partea partidelor care se declară democratice, pentru alegerile electorale. Sa descoperit ca avem tot mai mult un guvern personal, care guvernează la nivelul partidelor private şi care asteaptă să fie dat jos de la guvernare, de comisiile de judecată ale Ministeriului Public.

 

Cresterea economică nu are progres de guvernarea economică, deoarece guvernulul PSD, guvernază in continuare cu cele mai multe poverii fiscale, de geaba se declară ca este un guvern de stanga, pentru ca este impotriva protectiei şi justitiei  sociale, care nu se vede in guvernarea socialistilor. Toate fabricile de cresterii economice au fost rase de pe fata pamantului din cadrul pietei economice si nu mai sunt motoare de cresterii economice, care sa aducă cresterii economice şi locuri de muncă, de care sunt nevoie pentru viitorul României.

 

 

De asta, nu se vede mai multe companii amercane şi germane, deoarece guvernul Ponta 4, nu ii place investitii strategice, şi aduce în guvernarea de la nivelul rural şi urban, cadre politice şi care sunt cu dosare pentale pentru corupţie, şi care sunt extrem de mult împotriva dezvoltarii infrastructurii şi cresterii economiei moderne, care inseamnă cea mai slabă democratie politică prin politică de guvernare ai tuturor partidelor de la guvernarea ciolanelor de lux, care este expresia celui mai copt şi coprupt guvern pentru cel mai corup şi avid de putere pentru cadrele politice de la guvernarea corupţiei şi evaziunii fiscale, deoarece sunt cu firmele private, care sunt ale politicienilor din sub guvernarea marele PSD-ului, care fac afaceri cu statul român, la greu.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro