UN GUVERN LIPSA COMUNA REPREZINTA UN PERICOL

Un guvern lipsa comuna reprezinta o bătaie de joc si un pericol public. Romania nu este acum guvernata si nu are de;loc guvern serios si sa aibă un Program propriul de guvernare CARE sa cuprinda masuri serioase economice si scoiale ale tarii. Avem criza politica generata de toate partidele de centru dreapta PNL si in jurul PNL-ului, astfel încât este un Guvern plin de mitocani. Romania spre se afla acum intri- criza economica din cauza planurile politice ale actorii politici. Criza politica si zero stabilitate politica aduce si conduce Guvernului care nu pune stop derapajele democratice si respectului fata de legea tarii. Guvernul si partidul PNL nu are deloc strategii privind sănătății publice si responsabilitatea ministerele publice de a acționa in spirtul legii. Tulburările de bombele politice ale Guvernului Meu , si care isi mai lansează alte modele politice penale numai sa fie puse pe rana crizei politice.

Milioane de romani au nevoie de un guvern legitim si care sa aibă mandat de la Parlament , nu un Guvern împotriva actele normative si care organizeaza proteste masive fata interesele naționale al întregii populației tarii. Lipsa de curativi tate politica si expresia protectiei sociale si securitatea medicala impune desemnarea unui Guvern cu limitări mai mari si sa fie un Guvern de criza economica si plus planul de indicatori de beneficiarii ale lansarea mediului de afacerii, si crearea de îndată alte noi milioane de locuri de munca de rezerva de stat. Executivul dreapta nu trebuie sa fie preocupat de jocurile politice si alte clacule politice sa aibă o majoritate politica si astfel sa declanșeze alegerile anticipate. Exista o pandemia de criza publica si respectul sănătății publice si respectarea unor elemente ale principiului fundamental al drepturilor omului in materie de drepturile omului. Nu avem deloc un program de guvernare public sa guverneze toate probleme publice ale tarii. Noul Guvern trebuie sa vina pe baza unui program propriul de guvernare si sa lanseze noile măsurile economice de prima mana sa reducă poverile fiscale si inegalitatea sociala intre clasele sociale. In al dolie rând, Guvernul PNL nu a fost deloc pregătit sa guverneze si a avut un proiect politic cu fara programul de guvernare serios si sa ridice nivelul de trai al populației . Criza economica este si din cauza politicienii care si-au bătut joc si nu au guvernat cu indicatori si normele fiscale in scăderea problemele fiscale si alte probleme care se extinde criza economica si zero indicatorii operativi ai mediului de afaceri in Romania pentru a slava cu astfel de colapsul economiei politice interne.

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro