UN GUVERN DE MICA DURATA NU FACE NIMIC PENTRU GUVERNARE

Un guvern de cea mai mica dimensiune politica interna, nu face nimic la guvernare, deoarece nu exista de loc controlul parlamentar. Parlamentul nu poate sa fie in stare sa aduca un Guvern serios si cu Program de guvernare din alegerile parlamentare.PSD devine un partid politic care isi incalca in picioare programul de guvernare care a fost lansat cu cele mai multe promisiuni, de miliarde de euro. O noua lozinca a fost stopata si care este asteptata de toata lumea va fii adoptata de noul Guvern .

potrivit Guvernului care are miliarde de euro in conturi bancare, spune ca reducerea tva-ului de mai jos nu va fii onorata promisiunea electorala si va fi achitata inl lipsa de masurile de bunastarii si asitentei sociale . Despre marele Program de guvernare cu care PSD a obtinut cea mai mare majoritate parlamentara de peste 150 de mandate in Parlament sa primeasca numai Guverne la schimb altfel sa nu isi onoreze de loc promisiunile electorale. Toate datele Guvernului PSD-ALDE 3, DECLARA CA au cea mai mare crestere si ca cresterea economica fiind devina ca nu isi poate onora promisiunile electorale la timp? Dupa lipsa de investitii si de lipsa serioasa de oferte de munca la peste 4 milioane de romani cu drept de vot, care nu au de loc drepturi si libertati fundamentale la guvernare, Guvernul in anul 2018, a distrus mediul de afaceri si politica sociala. Anul 2019, este un an al promisiunilor electorale si care nu vor fi niciodata puse pe masa Guvernului sa guverneze, din partea tuturor partidelor politice si parlamentare . Guvernarea PSD-ALDE inca, mai spera la consolidarea si modernizarea investitiilor, infrastructurii si creearea de noi oferte de munca dar se parte ca sunt dar promisiuni electorale pentru cei care voteaza cu partidele populiste.

 

Pentru reducerea de TVA s-a redus iar pensiile la sub 1000 de lei punctul si ajutoarele sociale fiind in scadere, intruct nu exista de loc investitii serioase la clasa sociala de jos. Codul Fiscal si Codul MUncii a fost modificat pentru promovarea sclaviei severa si pentru desemnarea mii de firme fantome care nu sunt in stare sa ofere conditii de munca decente pe timpul verii.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !