UN GUVERN CU PARTIDE MICI ESTE ACUM

 

Un guvern cu cele mai multe partide mici si politice este acum şi care nu guvernează cu nimic bun pentru economia României. Cabinetul Ponta 4, nu a fost la democratizării procesului de guvernare şi politică, după majoritatea parlamentară din cadrul Parlamentului. În prezent, sunt la nivelul grupurilor parlamentare, negocieri privind schimbarea majorităţii parlamentare, care să prevadă un nou guvern economic, de care este nevoie la procesele economice şi sociale, să arunce toate măsurile de austeritate, din viaţa românilor.

 

Toate partidele politice din opoziţie sunt pregătite să prea guvernarea prin lege, astfel încât să se lansează o nouă moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta 4, având în vedere ca se poartă negocieri cu toate partidele politice care se declară că sunt democratice din punctul de vedere politic. Dacă nu se formează o nouă piramidă parlamentară, în anul 2015, se prevede alegeri anticipate şi nu contează dacă este lovitură de stat.

 

 

De ce este bine? să fie schimbat Guvernul Ponta 4, cu prima ocazie,  deoarece aduce mai multă libertate economică în  noul Cabinet, care să fie pregătit să guverneze ţara din punctele de vedere economic şi nu din punctul de vedere politic,  astfel ca programele de guvernare să fie puternice şi care să lanseze noi viziunii asupra progresului de guvernare economică. România nu are voie să fie cu cresterii economice de sub 2 la sută, şi are nevoie de o crestere economică de peste 5 la sută, prin eliminarea poverii fiscale, care sunt măsuri de austeritate.

 

Moţiunea de cenzură nu este o ameninţare la Guvernul Ponta, cu cele mai mici partide politice la guvernare, şi cu fără program de guvernare real, şi este un instrument constituţional, parlamentar şi politic democratic, de care prevede toate partidele parlamentare.

 

Până acum sunt 5 partide politice, care sunt pentru schimbarea Guvernului Ponta 4, întrucât o nouă majoritate parlamentară este programată dacă se vrea,  după 1 februarie 2015, care să vină cu noi programe de guvernare,  pentru relansarea cresterii economice şi promovarea de noi proiecte mari strategice, pe termen lung.  Creşterea economică în anul 2014, a fost de sub 2 la sută, şi cu fără locuri de muncă şi pline de măsuri de austeritate.

 

Guvernarea şi politică sub cele mai multe partide politice şi de politică privată, nu au fost la modernizarea procesului de guvernare economică, pentru dezvoltarea şi cresterea nivelului de trai, în schimb a fost o guvernare tot mai slabă şi lipsită de capacitate politică de guvernare după planurile lor de politică, care reconfirmă numai o guvernare foarte slabă.

 

Pentru noul guvern cu putere politică prin dezvoltarea economică, trebuie să aducă maturitate de guvernare şi multe programe economice reale şi sigure, să fie numai pentru bine gândite, la realitatea economică actuală şi nu o guvernare cu fără măsuri de guvernare bune.

 

Noul Cabinet de factură economică, are nevoie să lanseze în întreaga ţară, cresterii economice şi al nivelului de trai, prin programe legislative şi serioase, care să întărească puterea de dezvoltare economică la nivelul românilor . Este nevoie de o economie puternică, care să genereze milioane de locuri de muncă de bună calitate economică şi socială, pentru tinerii din toată România.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “UN GUVERN CU PARTIDE MICI ESTE ACUM”

  1. xbox live gratis spune:

    Thanks for finally talking about > UN GUVERN CU PARTIDE MICI ESTE ACUMUN GUVERN CU
    PARTIDE MICI ESTE ACUM | Stiri-Adevăr-Dreptate şi Raţiune, privind viziunile pklitice
    si economice din România < Liked it!

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.